Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BFH- Komandos

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośne komandosa :) własnie skonczyłem maxować przebijający strzał... jaki teraz skill ;]? ( i zostało mi 9000 BF ) jaki nóż kupić ??

Opublikowano

Jak wyżej, ale niech maxuj niewidki, bo sie nie opłaca. Lepiej zainwestuj w elikek bądź trutke, jak umiesz mandosic to nawet bez niewidki dasz rade.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

jeżeli chcesz być snajpem to nie wiem czy eliksir jest dobry. Ja bym ci radził w wojskową pułapkę ;)

To też dobry pomysł.

Ja sobie czasami dla zabawy to maxuje i wchodze na mape z rakietą.

Co chwile jakiś kill, bo wróg podchodzi do rakiety.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz być snajperem to mine, a jeśli nożownikiem to eliksir.

Jeśli jesteś w Royal to Super nóż Royal, a jeśli w natinal to Uber nóż konrada.

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Granie snajperką i nożem na wyższych poziomach jest nieopłacalne. Ciężko rozdać efektywnie skille, gdyż z jednej strony poruszamy się z dala od przeciwnika a z drugiej musimy znaleźć się maksymalnie blisko by zabić. Bez elixiru w przypadku grania knifem od razu dostaniemy blastem od solda i po nas. Elixir daje możliwość ucieczki bądź wręcz odwrotnie, szybkiego podbiegnięcia i dokończenia sprawy. To samo z "niewidzialnością", grając snajperem jest ona kompletnie nieprzydatna na wyższym poziomie niż 3. Natomiast grając na bliski zasięg 5 to jedyne wyjście.

Radziłbym ci się zdecydować czy chcesz grać na bliki czy daleki zasięg i dopiero potem wybrałbym odpowiednie skille/bronie.

Opublikowano

@UP

Jednocześnie popieram wypowiedź Googlusia, ale i zaprzeczam. Prawda, trudno jest grać nożem i snajperką, uwzględniając przy tym rozdawanie punktów umiejętności - z drugiej strony, da się tak grać. Na przykład : gracz ludolfJack - snajper, grający również nożem. Mimo, że jest nastawiony na snajpera, nóż służy mu do obrony przed Kniferami. Niestety, według mnie, trudno jest dobić wysoki lvl tym stylem - na twoim miejscu, wybrałbym tymczasowy styl (tzn. taki, którym będzie ci się łatwiej grało i zdobywało poziomy). Dopiero potem, gdy będziesz mial lvl 28-30 bawić się z rozdawaniem skilli dla stylu nóż-snajperka :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...