Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

steam pare problemów

lee4its

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, to znowu ja [part 2] przed formatem na steam miałem wszystkie foldery itp, a teraz co usunę np. tak jak dziś counter strike bo był problem to w ogole nie mi tworzy folderu resource nie jest mi on potrzebny wiem że go sam mogę utworzyć no ale chciałbym go mieć jak inni, co mam zrobić?

Kolejne pytanie, zamotalem się nieźle. Mam steam po polsku tyle jak włączam steam to gamemenu po angielsku, może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego mam folder cstrike i cstrike_polish? przez te 2 folderu nie wiem jak chce np. bindy czy coś kopiować nie wiem do ktorego cfg? mam 2 cfg którego mam uzywać? cstrike a cstrike_polish zostawić w spokoju czy odwrotnie?

Za pomoc lajkuje, mam nadzieje że pomożecie

Opublikowano

Wszystkie modele, configi itd itp do cstrike_polish. Co do folderu resource, to w nim nic nie ma, chyba że wrzucisz sobie gamemenu.res lub trackersheme.res ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Siema, to znowu ja [part 2] przed formatem na steam miałem wszystkie foldery itp, a teraz co usunę np. tak jak dziś counter strike bo był problem to w ogole nie mi tworzy folderu resource nie jest mi on potrzebny wiem że go sam mogę utworzyć no ale chciałbym go mieć jak inni, co mam zrobić?

Kolejne pytanie, zamotalem się nieźle. Mam steam po polsku tyle jak włączam steam to gamemenu po angielsku, może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego mam folder cstrike i cstrike_polish? przez te 2 folderu nie wiem jak chce np. bindy czy coś kopiować nie wiem do ktorego cfg? mam 2 cfg którego mam uzywać? cstrike a cstrike_polish zostawić w spokoju czy odwrotnie?

Za pomoc lajkuje, mam nadzieje że pomożecie

podpowiem ci co do 2 folderów cstrike i cstrike_polish jak sprawdzić w ktorym zapisuja wszystkie dane itp.

banalna sprawa wchodzisz do csa wejdz sobie na jakiś serwer. i dodaj bind np :

bind "x" "say test2"

jak zadziała to spoko.

i teraz wejdz w cstrike w config.cfg i poszukaj bindu jeśli nie będzie to poszukaj w cstrike_polish/config.cfg jeśli będzie tu to znaczy że w tym folderze zapisują ci sie wszystkie pliki.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...