Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T- mobile podwajamy doładowanie jak to jest ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jak to jest z tym, że jak doładujemy konto to t-mobile nam podwaja to doładowanie i trzeba mieć starter za 9 zł co nie ? no i mam pytanie bo ja chcę sobie kupić ten starter i doładować za 25 zł to będzie 34 zł no i będę mieć 50 zł na koncie ? I najważniejsze pytanie czy mogę za to doładowanie zakupić fundsy do battlefielda p4f czyli smsy premium.

Opublikowano

?? Troche ciebie nie rozumiem.

Jak doładujesz za 25zł to dostajesz 20zł kolejne. Co wynosi 45zł. Mozesz z nimi robic co chcesz.

Jak odpowiedzialem cos zle, to sorry, bo nie zrozumiałem trochę pytania.

Opublikowano

1. Nie musisz mieć startera za 9 zł,

2. Tak, możesz z tymi pieniędzmi robić co chcesz (podwojonymi i zwykłymi)

3. Jak kupisz doładowanie za np. 50 zł to dostaniesz 50 zł w prezencie.

4. Wcześniej przed tym wcszystkim musisz jakiegoś SMS'a wysłać, jak się zmieni kartę to zawsze przychodzą 4 informacje etc.

svh03y.jpg

Opublikowano

Dobra ziomeczki teraz mi piszę, że mam 29 zł ale smsa za 24 zł nie mogę wysłać ciągle piszę wysyłanie spróbuję za 1 h.

Albo mam coś źle albo nie wiem bo wysyłam sms i piszę "Wysyłanie" po minucie jest błąd i pisze czy wysłać ponownie o co chodzi ? mam 29 zł, a sms 24 zł kosztuje.

Opublikowano

W każdej sieci jak dostajesz jakieś gratisowe środki, to dostajesz je tylko na sms i minuty w obrębie jednej sieci. Nie ma mowy o żadnych sms premium do battlefield'a.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...