Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge grac na serwerze

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam problem bo jak gram na jednej postaci to jak dolączam do serwa wyskakują mi rozne komunikatory, np. violation (AIMBOT), pisze mi, ze zostalem wywalony przez punkbustera i cos tam ze handshaking failure, albo pb:important prior kick/ban, moze wiecie o co chodzi, bardzo prosze o pomoc :(

moze wiecie jak odinstalowac aimbota, bo gralem na próbe, a potem go poprostu usunąłem

i potem bylo wszystko ok, moglem spokojnie grac...

Opublikowano

Jak ban za hacki to raczej nic z tym nie zrobisz.

kuuurde, zaluje ze instalowalem hacka... tyle wpakowalem w szturmowca... ale wczesniej bylo ok jak usunąlem hacka... moglem grac ;(

moze jeszcze da sie to naprawic :(

Opublikowano

nieda, na serwerach prywatnych niemasz co grac juz, możesz sprobować gry na serwera ea

nieda, na serwerach prywatnych niemasz co grac juz, możesz sprobować gry na serwera ea

nie moge, na serwerach ea tez mnie wywlala

Opublikowano

jesteś na blacklist czy po prostu ban?

Jak ban to raczej nie ma szans na odblokowanie konta.

konto nie jest zablokowane, tylko jak gram na szturmowcu to tak sie dzieje, a na tym koncie gdzie jest szturmowiec mam jeszcze snipera i go nie wywlala

chyba jestem na blackliscie

Opublikowano

Jak jesteś tylko na blackliście, to spokojnie możesz sobie pograć na serwerach ea.

wlasnie jak tam wchodze to mam to mam takie cos: PB IMPORTANT: VIOLATION (AIMBOT) #50729 I MNIE WYWALA

Opublikowano

Masz bana, koniec kropka.

Nic nie zrobisz, trza było nie czitować :)

a zkąd mialem wiedziec ze dostane bana nic nie pisaliscie ze za aimboty dostanie sie bana,a co do aimbota, to go usunąlem i spokojnie gralem i dopiero pozniej bana dostalem

a pozatym wzialem aimbota na probe, caly czas nim nie gralem, tylko przez jakies 2 dni

Opublikowano

Widać 2 dwa dni wystarczyły i nie pisz że nikt nie pisał o banach bo w prawie każdym temacie ktoś się pyta czy można dostać bana, trzeba było zrobić 2 konto tak jak np. ja mam główne konto na które troche wydałem dlatego zrobiłem jeszcze dwa aby mieć wszystkie klasy do cheatów.

Opublikowano

a zkąd mialem wiedziec ze dostane bana nic nie pisaliscie ze za aimboty dostanie sie bana,a co do aimbota, to go usunąlem i spokojnie gralem i dopiero pozniej bana dostalem

a pozatym wzialem aimbota na probe, caly czas nim nie gralem, tylko przez jakies 2 dni

nie kituj bo zawsze jak ktoś robi takie tematy to wszyscy piszą że bana można dostać.... zresztą to oczywiste .... AMIESZ ZASADY GRY=BANN to jasne nie?...

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...