Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hiha !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tak sobię to forum przeglądam , to co 2 post i co 0,5 sek. widzę jakiegoś 12-letniego debila z chorą prawą ręką , który rzuca błędami ort. jak paletką do ping-ponga , którą próbuje trafić w piłeczkę... Aby rozwiązać ten jakże pospolity problem , polecam zrobić mały teścik IQ przed rejestracją : D !

PS. nie żartuję o.O

lolheadz.png
Opublikowano

po:

1 nie ten dział http://www.mpcforum.pl/index.php?showforum=172

2 to się nie uda

3 to jest żal

4 co ma IQ do ortografii

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem twoją jak że rozwiniętą wypowiedź. Rozumiem jednak iż co drugi post to błąd... nie tylko błąd napisania postu ale i ortograficzny. Jednak zapłacą tym na lekcjach języka polskiego.

Nie wiesz kim jestem, ale wiesz że powróciłem.

,, Nie powiem nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe " - J.R.R Tolkien.

Opublikowano

Otóż Drogi Frodo , chodzi mi o to , że przed wypełnieniem danych i rejestracją , trzeba będzie wymienić test IQ : ) !

Ustalmy np. że osoba z IQ poniżej 100 , nie zostanie dopuszczona do forum. Oszczędzi nam to sporej ilości idiotów.

@down

Huh ? Dobra , jak sądzisz... w każdym razie , ja nigdy nie uważam że liczba postów , i ranga mają większe znaczenie.

lolheadz.png
Opublikowano

Po pierwsze, to temat był poruszany dziesiątki razy - nie.

Po drugie, wydaje mi się, że jesteś zbyt mało istotny dla forum., by ktoś uznał Twoje pomysły...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ten "idiota" jak to szanownie ująłeś w wyraziste słowa, zapewne strzelał by do skutku. Teraz kiedy to forum posiada ponad 100 tysięcy użytkowników nie braknie tu błędów.

PS: Ja tu tylko wróciłem, mimo iż zostałem wyrzucony.

Nie wiesz kim jestem, ale wiesz że powróciłem.

,, Nie powiem nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe " - J.R.R Tolkien.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...