Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bad Login

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czysty bukkit najnowszy, java 7 update 11 online mode false i mam bad login. Co zauważyłem, zaraz po uruchomieniu zmienia mi się na true ;/ Nawet jak zmienię na false i dam reload nadal jest bad login. Czyżby jakieś nowe zabezpieczenie antypirackie?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wersja bukkita, Minecraft oraz jaki plugin do rejestracji.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Napisałem czysty bukkit najnowszy, mc 1.4.7

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Musisz mieć plugin do rejestracji authme lub xauth + permissions. Jeżeli tego nie masz automatycznie ci się online-modę zmienia. Bad login może tez być przyczyną tego.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

A to kurwa mać mam teraz xAuth, ChatManager i PermissionsEx i nadal sie tak ustawia... Oh god why? WTF is this?

Opublikowano

Choćbym kurwa nie wiedział -.- Napisałem że ciągle mi się zmienia! I jak już to serwer properties.

Opublikowano

Ee no miałem craftbukkit 1.4.7 RC 0.1 czy jakoś tak zmieniłem na craftbukkit i uruchamiam przez plik bat

java -Xms1024M -Xmx2048M -jar craftbukkit.jar -o true

PAUS

Opublikowano

Podaj nazwe hostingu. Jeśli masz na sored to użyj: service minecraft start

A jak jak masz na np. Na kimsufi musisz uruchamiać tak jak do tąd. Ale spróbuj to service mine.....

PS:

jak masz to xms1042M a druge xms2048M. Yo spróbuj oba na 2048M lub oba na 1024M bo te liczby to ile ma iść mb ram na serwer i mogą powodować błędy ale nie jestem pewien

Opublikowano

na sysytem 32 bitowy w pliku bat najlepiej jest jak jest

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

nie ma zadnych bledow :) uzywam to ja i duzo moich znajomych moze tobie pomoze :/ jesli masz 64 bitowy system to ci nie zby takie cos pomoze.

Opublikowano

On. Nie ma serwera na kompie tylko na hostingu. Z tego co mówił jak odpala. Lub ma na kompie linux'a.

Opublikowano

CiasteczkoMen mi pomógł. @kresrek to jest ruchoma ilość RAM, zależnie od zapotrzebowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...