Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co lepsze MP5 vs AS-VAL

K4miloPL

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. MP5 vs AS-VAL

• MP5
      22
    • AS-VAL
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka tak jak w temacie potrzebuje waszego zdania co lepsze chociaz wiem ze wiekszosc z was mnie przekieruje na bfp4f.alchemical ale ja nie chce, ja chcialbym poznac wasze zdanie co sadzicie o tych broniach bo MP5 mam ale sie zastanawiam na kupnem AS-VAL'a ;)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

AS-VAL bardzo dobry na krótkie dystanse.... mapy sharqi i basra.... natomiast mp5 jest bardzo uniwersalna bronią , na każdy dystans i mape :)

x

Opublikowano

to są 2 cakkiem inne bronie ;)

jestem za tą i za tą bo 1 sprawdza się na may a 2 na daeki :)

YAY

Opublikowano

Bardzo wyrównujące się bronie, jedna niemal że zerowy rozrzut a druga większy dmg na średni/krótki dystans ale delikatnie (średnio 0.5 pkt) większy rozrzut :)

Opublikowano

Problem jest taki, że cena za As na 1 dzień jest taka, że nie warto go testować tylko kupić od razu a zawsze. Tak właśnie zrobiłem. To był największy błąd. Broń jest gorsza od mp5 przynajmniej przy moim stylu gry (wbiegnij w młyn i zabijaj co się da). Grałem na różnych modyfikacjach. optymalny zestaw to cel. Holo, lufa pred, magazynki 40 ammo, kolbe mam tylko thunder z innymi nie sprawdzałem.

Podsumowując. Broń nie jest warta swojej ceny. Używam as-val zamiast pistoletu jako 2broni głównej, w zestawie z mp5. Żałuje zakupu. Równie dobrze mogłem jako 2giej broni używać karabinka z 6 lv. 9A-91 chociaż jest zupełnym przeciwieństwem as strzelało mi się z niego kapitalnie. Mam 25 poziom, jeszcze 2lvl i zastąpie vala g53.

Jeśli masz już mp5 for ever nie kupuj AS, jeśli jeszcze nie masz kup AS na 1 dzień i zobacz czy Ci podejdzie. Dla mnie strata szmalu.

Opublikowano

Używam MP5 i powiem że jak przyłoże się to 1 na liście jestem przez kilka rund :)

a ja ci powiem że to samo moge zrobić z inną bronią i moge być 1 na iście .....

as vaa można kupić jako 1 broń bo zźera ammo masakrycznie więc poecam ci as va na may dystans a mp5 na daeki ;) a obydwie bronie są bardzo dobre na średni dystans ;)

YAY

Opublikowano

AS-VAL bierz jak chcesz śmigać i walczyć na naprawde małe odległości . A jak lubisz czasami sie zatrzymać i np. po wybijać wroga taktycznie headami jeden po drugim to bierz MP5 . ja osobiscie polecam MP5 z dobrymi dodatkami ( zestaw mechanika Agged podajrze) nikt nie fika :)

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...