Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Program grający za...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje coś zrobić :PP Ogólnie potrzebuje porady:

Mam program do warcab w serwisie www.kurnik.pl . Na podstawie że gram na kurniku i ruchy przeciwnika zaznaczam w programie jako swoje a program pokazuje co ja mam dac tzn gdzie mam dać ruch. Ale nie w tym problem. Program jest bardzo dobry ale na dłuższy czas np 3minuty. Ale jak są turnieje na 1 minutę to moge zapomnieć że zagram programem :P A więc pytanie tkwi w tym jak zrobić że jak program pokaże gdzie ja mam dać ruch , sam go zrobi na planszy kurnikowej... i sam odczyta ruch który zrobił przeciwnik... Ile to jest pracy? Ile to moze kosztować? I jak to mozna zrobić

:)), zdaje sobie sprawe ze jak naprzykład choć troche przesunę okno gry na kurniku to program przestanie sam grać :P , mam pare takich programów które grają za mnie tylko ze w inne gry. Proszę o szybką odpowiedź, za pomoc like i 5 do profilu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...