Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak nauczyć się grać w FIFĘ 13?

Mobil185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić ustawienia żeby się nauczyć dobrze grać? Jak nauczyć się trików? Trenować sobie w karierze czy na normalnych meczach?

Jak nauczyć się obrony a jak ataku?

PS. na padzie

KbkgA.png

Opublikowano

Po prostu trening czyni mistrza. Graj mecze i będziesz powoli zdobywał umiejętności. Tricków ucz się na treningu. Ćwicz na gierkach treningowych.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Na początek grać dobrymi drużynami przeciwko słabym czy na odwrót? Znacie jakiś łatwy i efektywny trick?

Człowieku! Z takimi pytaniami radź sobie sam...Chyba logiczne jak grać nie umiesz nie będziesz grał Legia vs Real. MYSL TROCHE!!!!!

Graj drużynami zbliżonymi poziomami. Co do tricków to mówiłem na youtube po wpisaniu frazy Fifa 13 Tricks, wyjdzie ich masa, dlaczego chcesz wszystko na gotowe? Nie rozumiem teraźniejszych userów...

Opublikowano

Z tricków używam tylko "Fake Shot" do szybkiej zmiany toru biegu. Omijam zawodników zwykłym dryblingiem (przekładanie nóg nad piłką). Graj drużynami jakimi chcesz.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Człowieku! Z takimi pytaniami radź sobie sam...Chyba logiczne jak grać nie umiesz nie będziesz grał Legia vs Real. MYSL TROCHE!!!!!

Graj drużynami zbliżonymi poziomami. Co do tricków to mówiłem na youtube po wpisaniu frazy Fifa 13 Tricks, wyjdzie ich masa, dlaczego chcesz wszystko na gotowe? Nie rozumiem teraźniejszych userów...

Jak bym grał legia vs real to bym się kiedyś wreszcie nauczył jak grać z o wiele lepszymi - tak mi się wydawało

KbkgA.png

Opublikowano

Jak bym grał legia vs real to bym się kiedyś wreszcie nauczył jak grać z o wiele lepszymi - tak mi się wydawało

Ale podstaw się nie nauczysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...