Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEWS] HotFix 25.01.2013

lov3e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubiliście skakać po serwerach w celu zbierania lootu.? No cóż, koniec tego dobrego, gdyż twórcy gry wprowadzili zmianę:

Zwiększony został serwer Hopping na czas od 10 minut do 1 godziny. Jeśli zalogujesz się przed 1 godziną zostaniesz przeniesiony do innej lokalizacji niż się wylogowałeś.

Dodali nowe odradzania lokalizacji.

Opublikowano

@Up kpisz?

,,No cóż, są też tego dobre strony - zrespiłeś się nie tam, gdzie chciałeś, robisz reloga i możesz być na 2 końcu mapy. ;D"

może to przenosi do jak najbliższej lokacji obok miejsca wylogowania maksymalnie o 1 kratkę.

Opublikowano

Nie, nie kpię. Nie koniecznie może o tyle przenosić, nie sprawdzałem. Napisałem również "możesz" , czyli wyraziłem swoją wątpliwość, niepewność.

Jeśli Cię tak to razi, to mogę to sprawdzić i zmienić, lecz nie teraz.

@edit; na razie usunąłem.

Opublikowano

ciekawe czy tyczy się to jednej postaci czy te innych które są na tym koncie chodzi mi o: mamy 2 postacie w norad na jednej idziemy na 1 serwerze a na 2 na inny serw

sygnafranc.png

Opublikowano

Są Plusy i minusy :)

Plusiki - Niechciana lokacja? relog :)

Minusik - Chcemy w tym miejscu pozbierać itemki a tu nagle jesteśmy w innej lokacji.

N3aQbHb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...