Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwroty

Emil0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko.

Mianowicie chodzi Mi o zmiany jakie niebawem wprowadzą do dariusza, a dokładnie jeżeli to zrobią to mogę napisać prośbę o zwrot ip/rp za tę postać ?

Dodam że kupiłem ją już jakiś czas temu (pare miechów) ale te zmiany które mają nastąpić nie podobają Mi się, czy jest szansa na odzyskanie kasy za niego ?

Opublikowano

Możesz napisać ale nie wiem jak ci to rozpatrzą. Tzn. kiedyś było tak, że mogłeś się odowłać o 3 zwroty do support skina, championa whatever. Potem dodali te 3 cofki w okresie miesiąca czy jakoś tak :> Więc próbuj co ci szkodzi?

Opublikowano

Wątpię, gdyż jest to nerf a nie remake. W przypadku twitcha evelynn oraz xina była taka możliwość tylko że wtedy wszystkie skille zostały po zmieniane. A darius ma bodajże tylko pasywke zmienioną a tak wszystkie skille z tą samą mechaniką.

No cóż, zawsze warto spróbować, wiele czasu to nie zajmuje.

Opublikowano

Wątpię, gdyż jest to nerf a nie remake. W przypadku twitcha evelynn oraz xina była taka możliwość tylko że wtedy wszystkie skille zostały po zmieniane. A darius ma bodajże tylko pasywke zmienioną a tak wszystkie skille z tą samą mechaniką.

No cóż, zawsze warto spróbować, wiele czasu to nie zajmuje.

Podobno mają zmienić również coś w ulti.

Zawsze możesz spróbować, ja zwracałem Katarinę po reworku i jakoś się udało. Najlepiej pisz po angielsku bo po polsku to możesz sobie tydzień poczekać.

Game Over

Opublikowano

Jeśli to jest remake, oczywiście możesz się ubiegać o zwrot. W przypadku nerfa nie zwrócą Ci go. Np. przy remake Twitcha dostałem zwrot, gdyż mi się średnio podobał. To samo można zrobić w przypadku remake skina.

Opublikowano

Casanova5, jeśli masz żetonki to po prostu zwracasz postać, ale po remake masz prawo ubiegać się o zwrot kasy za ów postać, gdyż np. Ci się nie podoba, bez użycia żetonów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...