Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] McLaren F1

ThisYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po co ci on i tak jakiś cheter jak ze chcę to i tak bedzie przed tobą. A podoba ci się on chociarz? (bo mi nie) I za tyle boostu co on kosztuje możesz mieć wiele innych fajnych samochodów. Jak nie masz umiejetności jazdy to ci samochód nie pomoże.

nfsw_ARTURPL10.png
Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się kupować tego samochodu! Ma tylko mocne przyśpieszenie i prędkość! Sterowanie średnie!

A SB piechotą nie chodzą!

Lepiej zamiast wydawać te ponad 20tys. SB poczekać na wyprzedaż i na niej kupić fajne samochody.

Zamiast jednej F1 możesz mieć około 8-6 dobrych samochodów!

Opublikowano

F1 to bardzo dobre auto . Ma dobre przyśpieszenie i osiągi , sterowanie bardzo dobre (nawet nie traci prędkości przy skręcaniu co jest wadą wielu aut) . Wygląd kiepski, przynajemniej na mój gust . Zdecydowanie najlepiej kupować auta z wyprzedaży . Ewentualnie polecam Aventadora , który jest nie wiele gorszy osiągami , a dużo tańszy i ładniejszy:)

Opublikowano

To zależy, ja bym się na twoim miejscu skusił jeśli Ci się podoba, bo to w tej chwili najlepszy samochód w worldzie stworzony do wygrywania..

Opublikowano

No dobrze z tego zrezygnowałem a jakie auta polecacie do 19000 SB ?

Ja gdybym miał 19000 SB na wydanie to kupiłbym Zonde Cinque i Aventadora . Ale tu nie chodzi o mnie tylko o Ciebie więc auta godne polecenia : Oczywiscie Aventador, Zonda Cinque, Porsche GT2 (997) , Porsche GT3 , Reventon( nie jest podobno taki dobry, ale wyglądem urzeka mnie) , Mustang RTR-X , BMW M1 PROCAR . Wybór należy do Ciebie . Nie kupuj żadnych pakietów kart z częsciami , bo jest to nie opłacalne . Częsci ultra z czasem i tak się zdobędzie z wyścigów lub poszukiwania skarbów .

Opublikowano

Posiadam Aventadora all Ultra oraz Cinque do dragów. Dlatego nie wiem jakie auto jeszcze jest oplacalne

To może coś do ucieczek?

Nissan Skyline GT-R R34 NISMO Z-Tune - porządny, szybki wóz

Ford F-150 SVT Raptor - byk

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum. Osobiście ścigałem się z tym F1 swoją zondą f i ziomek który nim jechał zaliczał każdy słup :) Ja polecam Porsche GT3 i BMW M1 Procar.

Mam pytanie. Chce sę kupić tego RTR-x tylko że go wiecznie nie ma na sprzedasz. Nie wiecie od kiedy do kiedy jest na sprzedasz?

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum. Osobiście ścigałem się z tym F1 swoją zondą f i ziomek który nim jechał zaliczał każdy słup :) Ja polecam Porsche GT3 i BMW M1 Procar.

Mam pytanie. Chce sę kupić tego RTR-x tylko że go wiecznie nie ma na sprzedasz. Nie wiecie od kiedy do kiedy jest na sprzedasz?

To znaczy, że był totalnym idiotą albo miał takie lagi.

M1 jest te pół klasy niżej niż czołówka, już bardziej skłaniałbym się ku GT3 ale MK2.

Zrobili z niego rzadki wóz, trochę na siłę. Teraz może być dostępny jedynie w Top-Up ale to nie jest pewne. Możesz go kupić w "GameStop Need for Speed World Bonus Pack" na GameStop.com.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

benqu polecasz tego nowego nissana ? Dosyc często jeżdze z kumplem ucieczki aby Sb zarobił lecz aventadorem nie uciągam. Opłaca się kupić nissana ?

Opublikowano

benqu polecasz tego nowego nissana ? Dosyc często jeżdze z kumplem ucieczki aby Sb zarobił lecz aventadorem nie uciągam. Opłaca się kupić nissana ?

Nie wydaje mi się by był to wóz typowo pod ucieczki, trochę na siłę zrobili tą wersję. Może mu braknąć trochę masy choć nie wiem bo nie jeździłem tą wersją. Wiem za to jedno, juggernauty opłaca się kupować bo skille bardzo ułatwiają życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...