Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]CC z Allegro, powodem do okradania ?

Pr0sikor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Ostatnio kupiłem sobie 200 cc na Allegro. Co w tym dziwnego ??? No właśnie to że już ich nie mam i nigdy już ich nie zobaczę :/

Moje konto zostało dzisiaj okradzione z MPA, MMS, itp. Zabrali wszystko nawet 30 jajek z roka na innej postaci :/

Chciałbym się was zapytać bo to już nie pierwszy raz a mnie zaczyna coś takiego już powoli dobijać co robić ??

Na koncie nie używałem botów ani żadnych takich, nikt nie znał mojego hasła które zmieniałem z 3 razy dziennie, nawet e-mail zmieniałem na taki którego nikt poza mną nie zna...

Napisałem do samego CIPSOFT bo na forum niem mogę nic napisać :/

Grałem na serwerze CALMERA.

Proszę was poradźcie mi co robić !!

Opublikowano

Wina jest w twoim komputerze na 99.99% ,dlaczego?

masz keyloggera . Nikt cie niemogl inaczej okrasc ,poniewaz opcja ze zgadl haslo i login jest nierealna .

Jesli zalezy ci na spokojnej grze to popropst zrob format ,postaw nowy system i uwazaj co robisz czyli patrz co pobierasz etc.

Opublikowano

No ok. Ale format miałem robiony tydzień temu i dlaczego w innych grach tego typu mnie nie okradają ??

Komputer mam przeskanowany z 100000000 razy i nic, po formacie, żadnego oprogramowania typu boty itp...

Opublikowano

ps. przed formatem sprawdź czy nie masz w procesach uruchomionego Program.exe

Miałem ostatnio coś takiego, to uwalili mi konto + maile.

ps. co do topiku: Jebnij formata i się nawet nie zastanawiaj. Tylko wszystkich partycji, a nie tej gdzie masz winde

9368_gold.png

Opublikowano

bo sciagacie pierdoły.. sciagajcie tylko z officialnych stronek i zaufanych, a nie na jakis forach itd. nie wchodzcie w zadne dziwne linki to nikt was nie okradnie. co do topika, co z tego ze 3 razy dziennie zmieniales haslo skoro itak z tego kompa sie logowales, koles poprostu dostawal dziennie 3 nowe hasla do twojego konta ;p Format wszystkich partycji. i mam nadzieje ze nastepnym razem bedziesz uwanie wchodzic w linki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...