Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban za cheaty?

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widziałem jeden temat i jeden z userów napisał więc można czitować ile wlezie i bana nie będzie ???

Wiecie że reportowanie nie  działa już jakieś pół roku ? 

Opublikowano

Bana można dostać ale to chyba tylko w wyjątkowych sytuacjach, nie zdarzyło mi się jeszcze poznać nikogo kto w ostatnim czasie dostał bana.

Możliwość jest bardzo mała nawet gdy używasz hacków bardzo widocznie ;P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

moim zdaniem gdyby dawali bany to mało osób grało by we World'a i nie byłoby tylu graczy z Drag Bot'ami na dragach.

Jeszcze nie widziałem żeby ktoś ze znajomych w nfs dostał bana.

Opublikowano

Ban ja na hackah gram już z pół roku + 20 znajomych na czym się da im się nie opłaca banować bo i tak można wejść na zbanowane konto musieli by usuwać konta a to im się nie o płaca bo ile osób by grało garstka dlatego dają często samochody za boosty żeby interes się kręcił ich obchodzi tylko żeby grało jak najwięcej osób i kupowało boosty a jeśli ktoś dostał bana o czym jeszcze nie słyszałem to jest 1 na miljon a raportowanie nie działa od czasu wyłączenia czatu

Opublikowano

Querd hehe dobre było dopisać żeby nie pisać o hackah na polskiej miejscówce tam koło wesołego miasteczka bo tam kardynatorzy polacy maja nowa miejscówe na 7 same ogary muza non stop 0 nfrajerów

Opublikowano

Autor pisał, że temat można zamknąć to po co te posty?

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...