Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Nie wiesz kim grać zapraszam tutaj.

QuUas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ten poradnik pomoże nowym , którzy nie znają się na postaciach , może też pomoże dla graczy Metina nie nowym , którzy grali cały czas jedną postacią a może mają chęć zmienić :]

1.Sura

-WP

Postać jest bodym z mentalem , ponieważ ma tak jak by aurę jako czarowane ostrze oraz silne ciało jako czarowaną zbroję. Na wyższych lv jes to jedna z najlepszych postaci do expa , świetnie radzi sobie w DT między 65-70+lv.

Ocena ogólna postaci według mnie: 8/10

-BM

Jest to jedna z najlepszych postaci do PvP , ponieważ ma ducha który sam atakuje przeciwnika oraz ma też ochronkę. Postać ma też silny skil , który jest nazywany ''strefką''. Na privach (prywatnych serwerach) najlepiej jest , gdy już Ci się nie chcę expić , wtedy zmieniasz na BM'ka , bonujesz sobie eq (nie musi być jakoś pro , wiele poradników znajdziesz jak bonować eq) Ta postać ma taki minus , że jest dość słaba do expa.

Ocena ogólna postaci według mnie: 7,5/10

2.Wojownik

-MENTAL

Jest to bardzo dobra postać do expa , jednak na wyższych levelach robi się trochę nudna (75+) do pvp też jest spoko , gdy wybonujesz sobie eq i zrobisz dobre skile wink.gif

Ocena ogólna postaci według mnie: 7,5/10

-BODY

Dobra postać do pvp szybka, dynamiczna. Czasami jest tak , gdy masz dobrego berka walisz tak szybko , że Twój przeciwnik prawie wcale nie może wstać. Do expa jest trochę mniej lepsza , ja gdy pierwszy raz grałem w Metina (na PL'u) moją pierwszą postać był właśnie woj body wbiłem nim 61lv , był by większy ale mi go ukradli:( nie będziemy tutaj gadać o moim koncie tylko o postaciach:). Postać jest dobra na niskich levelach potem od 40lv musisz mieć dobre eq żeby mieć dużo defa , ponieważ będziecie padać w expie , lecz postać wymiata na wyższych levelach (75+).

3.Ninja

-DAGGER

Właśnie gram tą postacią obecnie , zawsze grałem surą oraz wojem. Postać jest szybka , szybko zabija potworki gdy expisz. Z konia bije się lepiej mieczem a z buta (nie z konia) bije się lepiej szyletami. Postać jest też jedną z najlepszych postaci do PvP , na wyższych levelach czasami dagger położy nawet BM'a.

-ARCHER

Nie grałem nim nigdy , ale powiem wam to co wiem. Jest do także dobra postać do pvp , ale do expa hmm.. dużego levela nim nie wbijesz , chyba że najpierw grasz daggerem a potem zmieniasz na archera..

Ocena ogólna postaci według mnie: 6/10

4.Szaman

-SMOK

Jedynie co grałem to na koncie siostry , powiem wam to co wiem wink.gif. Postacią nawet nawet dobrze się expi , do pvp trzeba mieć dobre wybonowane eq oraz dobre skile.

-HEALER

Nie grałem , ale opowiem to co wiem. Postać taka średnia do expa , ale do pvp jest też dobra , gdy grałem BM , nawet kiedyś healer mnie położył.

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Był już taki temat

http://www.mpcforum.pl/topic/778718-tut-poradnik-dla-osb-ktre-nie-wiedz-kim-zagra/

Opublikowano

wiem ale opisałem sciślej to.Jeśli komuś sie nie chce czytać tak dużo.

I tak duzo spamu jest od ludzi ze nie wiedza kim grać.

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Estetycznie,gramatycznie i ideologicznie ten temat jest do kitu.Nie opisałeś prawie w żadnym stopniu postaci.Mogłeś dodać też SSy postaci itp.,aby upiększyć ten temat i wyróżnić go od pozostałych.Jeśli chcesz,to bardzo chętnie pomogę Ci moim,niemałym doświadczeniem.Jak by co,zapraszam na PW!

Incola leci report za spam

Lecieć,to samolot może :D

Poradnik nie jest pełny i został napisany językiem, którego czasem nie mogę zrozumieć. To jest coś dla naprawdę zielonych dopiero zaczynających przygodę w Metin2. Poza tym były lepsze tutoriale związane z wątkiem "kim grać", a ten nie ma czegoś specjalnego, aby był powód do zamknięcia tamtych, a zostawienia tego.

Incola, skończ pisać posty w każdym temacie tutaj i odświeżać poradniki często sprzed roku.

Dobrze,że są odświeżane :D Często takie poradniki są duuużo lepsze,niż obecne...

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Poradnik nie jest pełny i został napisany językiem, którego czasem nie mogę zrozumieć. To jest coś dla naprawdę zielonych dopiero zaczynających przygodę w Metin2. Poza tym były lepsze tutoriale związane z wątkiem "kim grać", a ten nie ma czegoś specjalnego, aby był powód do zamknięcia tamtych, a zostawienia tego.

Incola, skończ pisać posty w każdym temacie tutaj i odświeżać poradniki często sprzed roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...