Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plik syserr.

Gość Diabelski ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem otóż rozpakowałem binkę, która została spakowana moleboxem i zmieniłem trochę w locale itp... Spakowałem pliki moleboxem w binkę i skopiowałem do clienta, aby uruchomić grę przez obejście. Nagle w ogóle nie mogłem włączyć gry i dodatkowo utworzył się plik syserr w którym był taki błąd:

0126 01:11:00045 :: RunMain Error

0126 01:11:00049 :: granny_shared_vbs:

0126 01:11:00049 :: 0: 0

0126 01:11:00050 :: 1: 0

0126 01:11:00050 :: 2: 0

0126 01:11:00050 :: 3: 0

0126 01:11:00050 :: 4: 0

0126 01:11:00050 :: 5: 0

0126 01:11:00050 :: 6: 0

0126 01:11:00050 :: 7: 0

0126 01:11:00050 :: 8: 0

Ps. Wie ktoś, co on oznacza ten błąd i jakbym mógł rozwiązać ten problem ? za pomoc daje lajki.

Opublikowano

Zmartwie Cie sysser mas czysty ;/

Jeżeli tak twierdzisz to dlaczego po poprawnym spakowaniu takich samych plików nie mogę uruchomić gry ? pliki są takie same, tylko zmieniłem nazwy rang w locale i to wszystko.

Opublikowano

[quote name=Diabelski ;)' timestamp='1359163072' post='6173026]

Jeżeli tak twierdzisz to dlaczego po poprawnym spakowaniu takich samych plików nie mogę uruchomić gry ? pliki są takie same, tylko zmieniłem nazwy rang w locale i to wszystko.

Nie wszystkie błędy Clienta wyrzuca syserr. W którym momencie wywala ci Clienta?(dokładnie)

Opublikowano

Nie wszystkie błędy Clienta wyrzuca syserr. W którym momencie wywala ci Clienta?(dokładnie)

W ogóle nie mogę go uruchomić. Próbuje włączyć grę przez obejście (dwukrotne kliknięcie na ikonkę) i powinna się normalne uruchomić, jednakże zamiast tego tworzy się syserr, a w nim ten wpis, który napisałem powyżej w pierwszym poście.

Opublikowano

Jeżeli spakowales rooty locale itd do binki to możliwe ze nie są one w niej w folderze pack.

@pierwsza linijka w syserr wskazuje na to że wystąpili błąd podczas uruchamiania gry.

Opublikowano

Jeżeli spakowales rooty locale itd do binki to możliwe ze nie są one w niej w folderze pack.

@pierwsza linijka w syserr wskazuje na to że wystąpili błąd podczas uruchamiania gry.

Są w folderze pack, bo pakowałem :D folder pack, miles, icon. Posiadam drugą binkę, która normalnie działa, a ma w sobie takie same pliki. Jakieś pomysły ;x ?

Opublikowano

Wgraj ostatni locale_pl z poprawnego działania, syserr jest czysty, coś tam o granny, ale to nic poważnego.

No, ale locale_pl są spakowane razem z rootami w jednym pliku :D dobra spróbuje jakieś inne tam wgrać i zobaczę.

Ps. Niestety nie pomogło :(

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...