Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Stary skin MPC

mieciu0077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam propozycję, by wprowadzić do listy na dole strony stary skin MPC, ten niebieski. Chyba nazywał się Fluo, ale nie jestem pewny (wiem, że to było już dosyć dawno temu)

Według mnie ten niebieski był lepszy.

Oczywiście aktualny skin pozostałby domyślnym, ten niebieski byłby opcjonalny wybierany z listy ;)

Pozdrawiam,

Dominik

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Po co wprowadzać zamieszanie na forum związane z pracą administracji nad przeróbkami?

Wklej sobie htmla Kaśa w ten plugin do chrome i po problemie, masz fluo.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/798602-tut-fluo-czyli-jak-odmienic-wyglad-mpc/

Innej opcji nie ma. Administracja nie wyraziła zgody na styl fluo który zrobił Sco. Starałem się nawiązać do fluo, więc możecie korzystać. Tak.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Aktualizacja jest darmowa, z poprzedniej wersji, do dotychczasowej. Jestem na nie.

Okej czekam aż zrobisz i mi podeślesz na PW pod 3.3 fluo.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Okej czekam aż zrobisz i mi podeślesz na PW pod 3.3 fluo.

Nie muszę Ci niczego udowadniać, skoro kokosz zamawiał jako pierwszy skin Fluo, od IPB Skins Lab, ma prawo do aktualizacji pod najnowszą wersję, nawet jeśli już nie istnieją. Regulamin.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie muszę Ci niczego udowadniać, skoro kokosz zamawiał jako pierwszy skin Fluo, od IPB Skins Lab, ma prawo do aktualizacji pod najnowszą wersję, nawet jeśli już nie istnieją. Regulamin.

Właśnie nie, bo ten skin już przez autora nie jest wspierany i nie będzie więcej aktualizowany dlatego nie ma go na MPC.

Opublikowano

Właśnie nie, bo ten skin już przez autora nie jest wspierany i nie będzie więcej aktualizowany dlatego nie ma go na MPC.

Autor posiada zaktualizowany skin. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Autor posiada zaktualizowany skin. :)

Autor.

Dobra bez spamu tutaj, lepiej przejdzmy na pw lub gdzieś indziej jeżeli chcesz podyskutować.

Opublikowano

cytuje Kokosza (nie do końca to ale w tym sensie napisał): "forum ma być przedewszystkim wydajne, a nie ładne" (coś w tym stylu).

<>

Opublikowano

Póki co nie będziemy wprowadzać żadnych nowych skinów i raczej tak też zostanie. Jeśli chcecie zmienić sobie wygląd forum możecie skorzystać z takich modyfikacji jak ta

http://www.mpcforum.pl/topic/798602-tut-fluo-czyli-jak-odmienic-wyglad-mpc/

Wystarczy ten skin i dodatkowo Mobile, aby bez problemu przeglądać forum także z telefonu.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...