Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bladzio2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie jestem pewien czy piszę w dobrym dziale, ponieważ piszę swój pierwszy post na tym forum. Jeżeli piszę coś źle itp. piszcie pod postem.

A więc postanowiłem zakupić minecraft'a, jedyną możliwością był PayPal. Przelałem odpowednią sumę pieniędzy (85zł) na konto PayPal i założyłem konto na Stronie "Minecraft.net". Po kliknięciu "Buy now", wypełnieniu wszystkich pól i zalogowaniu na swoje konto PayPal wyskakuje "Aby sfinalizować płatność, powiąż ze swoim kontem PayPal kartę debetową lub kredytową albo wybierz inną formę płatności." Najlepiej będzie gdy zamieszczę odpowiednią grafikę.

problemfc.png

Dodam jeszcze, że pieniądze przesłałem z innego konta PayPal na obecne konto. Podkreślam też, że na koncie jest 85 PLN. Jeżeli zna ktoś pełną odpowiedź na mój problem, lub ma jakieś pomysły co może być jego przyczną proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Polecam kupić minecraft'a na allegro, idzie wiele szybciej. Tylko nie bierz tych za 10-60 zł bo zwykle to oszuści. Ja kupiłem minecraft pół roku temu za 100 zł na allegro i do dziś wszystko śmiga.

A jeśli bardzo chcesz kupić na minecraft.net to musisz mieć euro na paypalu

|| Już ponad pół roku na Mpc ||

|| Zapraszam na serwer minecraft CraftyPL ||

Opublikowano

Polecam kupić minecraft'a na allegro, idzie wiele szybciej. Tylko nie bierz tych za 10-60 zł bo zwykle to oszuści. Ja kupiłem minecraft pół roku temu za 100 zł na allegro i do dziś wszystko śmiga.

A jeśli bardzo chcesz kupić na minecraft.net to musisz mieć euro na paypalu

Dziękuje za odpowiedź spróbuję tak jak napisałeś z tym allegro.
Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź spróbuję tak jak napisałeś z tym allegro.

ja ci nie polecam na allegro ponieważ nawet te za 100zł mogą cie oszukać

Opublikowano

ja ci nie polecam na allegro ponieważ nawet te za 100zł mogą cie oszukać

Dlatego patrzy się na ilość komentarzy - pozytywnych jak i tych negatywnych. Po tym ocenisz wiarygodność kontrahenta.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Dlatego patrzy się na ilość komentarzy - pozytywnych jak i tych negatywnych. Po tym ocenisz wiarygodność kontrahenta.

ale i tak jest ryzyko

Opublikowano

ale i tak jest ryzyko

Nie ma ryzyka, jeżeli ktoś ma w **** pozytywnych komentarzy. Ja kupowałem już 3 Gifty, 1 dla siebie, 2 dla znajomych i za każdym razem dostałem i każdy działa.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Nie ma ryzyka, jeżeli ktoś ma w **** pozytywnych komentarzy. Ja kupowałem już 3 Gifty, 1 dla siebie, 2 dla znajomych i za każdym razem dostałem i każdy działa.

ale zawsze się znajdzie jakiś oszust

Opublikowano

Jak ktoś kto ma 200 komentarzy pozytywnych i 0 negatywnych może być oszustem ??

Jeśli chcesz moge ci podać link do sprzedawcy od którego kupiłem gifta

|| Już ponad pół roku na Mpc ||

|| Zapraszam na serwer minecraft CraftyPL ||

Opublikowano

Ahhhh... masz za mało kasy na koncie zabrakło ci tylko 0,15 Euro musisz sobie doładować jeszcze 1 zł i będziesz mógł se kupić :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Wypowiadają się Ci co gówno widzieli, wszystko słyszeli. Jak umiesz czytać opis aukcji to nie skreślaj Allegro, po drugie według prawa masz 10 dni na zwrot towaru, po trzecie Allegro ubezpiecza transakcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...