Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompresja filmika...

VirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nagrywając Lets Play z Dead Space trwający 27:54minut odcinek zauważyłem że przy camtasi

skleiłem fragmenty z frapsa.

No i jebło po jakichś 50% zapisując później jedynie ścieżke z dźwiekiem chociaż na początku jest film , później zrezygnowałem z camtasii chociaż nadrobiłbym na wadzę , odrazu odpalilem sony vegasa wrzucile mall przerobilem dodalem glos z audacity intro button itd.

I skompresowalo jakieś 512mb po czym patrze i np do 10minuty ok jest lecz pozniej nie ma nic jest glos i slychac itd pozniej po 15 minucie jakos tak wraca i pozniej znowu sie jebie ( mam 4 pliki video , fraps tak robi... )

Odpalalem pojedynczo kazdy film nagrany z frapsa i kazdy mi odtwarza...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ziomek, piszesz tak chaotycznie, że nic się nie dało zrozumieć ... Ściągnij najnowszą wersję Frapsa, to tam masz opcję, dzięki której możesz wybrać czy ma dzielić pliki, czy nie. Poza tym, poszukaj sobie filmu o Sony Vegas Pro na kanale Tivolt, a tam w filmiku zwróć uwagę tylko na moment, gdy ziomek ogarnia optionsy, dzięki temu nie ma właśnie czarnych przerw.

he?

Opublikowano

Ziomek, piszesz tak chaotycznie, że nic się nie dało zrozumieć ... Ściągnij najnowszą wersję Frapsa, to tam masz opcję, dzięki której możesz wybrać czy ma dzielić pliki, czy nie. Poza tym, poszukaj sobie filmu o Sony Vegas Pro na kanale Tivolt, a tam w filmiku zwróć uwagę tylko na moment, gdy ziomek ogarnia optionsy, dzięki temu nie ma właśnie czarnych przerw.

Pisałem na szybko. Pisałem że to samo było w Camtasii nie tylko w Sony Vegasie eh...

Ściągnąłem Actiona... Lecz jak już przyjdzie od nowa nagrywanie materiału to bedzie żenada , ponieważ nie da się odegrać wrażeń z filmiku , bo wiem gdzie co już jest ( jumpsenki itd ).

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...