Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][Hack] 24.01.2013r. R3d_L!n3 AC Public

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1344946712-U91723.png

R3d_L!n3 AC Public

1344946867-U91723.png

US & EU HACK

1344947005-U91723.png

Chams

Glasswall

D3D Crosshair

Wireframe

Point Mode

No Fog

1344947021-U91723.png

15gccxi.png

1344947067-U91723.png

1. Pobierasz:

a) Injector (np. PerX dodany przeze mnie)

B) W zależności od posiadanego systemu DLLx32 lub DLLx64 (zależy ilu bitowy system)

sb5uor.jpg

2.Włączasz PerX jako administrator.

a) Prawym na ikonce injectora

B) Uruchom jako administrator

krn8n1.jpg

3.W injectorze

a) W polu what to inject wpisujecie "ArcticCombat.exe"

b)Zaznaczacie Automatically

c)Wciskacie Browse i wybieracie pobrane DLL

9hfbez.jpg

4. Włącz grę

:)

5. Listę z opcjami hacka włączamy i wyłączamy klawiszem INSERT.

a) Kolejne opcje wybieramy strzałkami. Włączenie opcji strzałka w prawo, wyłączenie w lewo.

1344947123-U91723.png

DLLx32 (4/46, czyste)

https://www.virustotal.com/file/f2307944b32e8571fc567b8d2d87298eaf4763b63b3a3fa5fde8f5f9a95e69c2/analysis/1359149747/

DLLx64 (4/46)

https://www.virustotal.com/file/fb01328de6d7850f2bda996ac5e8af4cc53b4ea18968e5177bfb6ad2ddae8ea6/analysis/1359150001/

PerX(to bezpieczny injector, mimo, że wykrywa dużo syfu)

https://www.virustotal.com/file/d042a6add7b1547e5165d0c0c0f0eb21ee778b44c27e0a2bbce9f02b79156c0b/analysis/

1344947089-U91723.png

PerX

http://www.speedyshare.com/5saqq/PerX.exe

DLLx32

http://www.speedyshare.com/z2spp/1-24-2013-R3d-L-n3-AC-Public-x32.dll

DLLx64

http://www.speedyshare.com/xJTFF/1-24-2013-R3d-L-n3-AC-Public-x64.dll

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

dziękuję za informację o liście użytkowników ściągających hacki (nie jesteście anonimowi, a MPC was nie chroni)

(SGM)nemoein, Pozdrawiam i życzę dożywotnich banów.

Opublikowano

Jakie macie? Pierwszy lepszy cep, który myśli, że Nas zastraszy. Oj już setki takich spotkałem i jak widać nadal się znajdą głupcy, którzy nie wiedzą jak działają twórcy gier.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Co do tego SMG'a to on serio jest SGM'em oraz administratorem polskiego centrum o Arctic Combat.

Z tymi banami może nie żartować, choć pewnie przed banem sprawdzą tam jakieś game logi.

Ja na szczęście jestem czysty. :D

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Misiu, wiesz, jak on udowodni;

1. Że nick na forum = nick w grze (tak jakbym zmienił sobie na nick najlepszego gracza ac i dostał bana).

2. MPC nie udziela informacji kto pobiera cheaty

3. Jak sprawdzi czy pobrany cheat został użyty?

Podsumowując: kolejny debil, który myśli, że nas zastraszy. W CA już setki takich było, na forum miliony. :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Misiu, wiesz, jak on udowodni;

1. Że nick na forum = nick w grze (tak jakbym zmienił sobie na nick najlepszego gracza ac i dostał bana).

2. MPC nie udziela informacji kto pobiera cheaty

3. Jak sprawdzi czy pobrany cheat został użyty?

Podsumowując: kolejny debil, który myśli, że nas zastraszy. W CA już setki takich było, na forum miliony. :)

Wiem, ale tylko potwierdzam, że on serio jest SMG'em. :D

Opublikowano

dozywotnie bany, pierdol pierdol, moze ktos sie wystraszy, omg. ktos dostanie bana to zakladasz niu konto, zbanuja ci ip, to kurwa dzwonisz do isp i masz nowe, tadam xDD mam wyjebane, strup3k, ps, to forum od czitow czy od czego? w co 2 twoim poscie widzialem cos typu ze czity psuja gre, bla bla bla, no ale to forum o czitach XDD

@ topic

wole czita free vip...

@ps

jakie to ma funkcje dokladniej?

to ghost chams to ghost mode? XDD

4ieVbpu.png
Opublikowano

dozywotnie bany, pierdol pierdol, moze ktos sie wystraszy, omg. ktos dostanie bana to zakladasz niu konto, zbanuja ci ip, to kurwa dzwonisz do isp i masz nowe, tadam xDD mam wyjebane, strup3k, ps, to forum od czitow czy od czego? w co 2 twoim poscie widzialem cos typu ze czity psuja gre, bla bla bla, no ale to forum o czitach XDD

@ topic

wole czita free vip...

To Ci dadzą bana na MAC karty sieciowej o.O ?

Pisze, że cheaty psują gry, bo mimo iż jestem modem na hakerskim forum to nie toleruję ich. ;)

Opublikowano

to na chuj jestes modem skoro ich nie tolerujesz? Watpie zeby oni byli tak zaawansowani, skoro esl tak nie robi, a nawet jak robia to da sie to obejsc.

Po pierwsze trochę innym tonem synek, a po drugie to, że jestem Moderatorem nie znaczy, że musze się znać na hakach i wrzucać ich tu tone.

Wystarczy, że będę nieść pomoc i wykonywać dane obowiązki KidModeratora. ;)

Opublikowano

dlaczego moderator/Admin czy ktoś tam usuwa moje posty? Ceznura no proszę was... na tym forum można się wyzywać, podszywać, obrażać, spamować reklamować hacki, ale jeśli już ktoś jest przeciwny woli staffu to usuwacie mu posty? Nikogo nie obraziłem napisałem mniej więcej jak działa u nas system banowania... Poniżej llista zbanowanych członków:

Use Hack Permanent WujekJanek Poland

Use Hack Permanent Enzil Poland

Use Hack Permanent mandarynka0002 Poland

Use Hack Permanent Chinolek Poland

Use Hack Permanent BaTeRiNhO Poland

na przyszłość radzę zająć się spamem na forum, może wgrajcie reCapche albo coś bo wam boty spamują, zamiast cenzurować wartościowe treści bo są przeciw waszym oczekiwaniom że każdy to hacker i musi niszczyć grę.

Opublikowano

dlaczego moderator/Admin czy ktoś tam usuwa moje posty? Ceznura no proszę was... na tym forum można się wyzywać, podszywać, obrażać, spamować reklamować hacki, ale jeśli już ktoś jest przeciwny woli staffu to usuwacie mu posty? Nikogo nie obraziłem napisałem mniej więcej jak działa u nas system banowania... Poniżej llista zbanowanych członków:

Use Hack Permanent WujekJanek Poland

Use Hack Permanent Enzil Poland

Use Hack Permanent mandarynka0002 Poland

Use Hack Permanent Chinolek Poland

Use Hack Permanent BaTeRiNhO Poland

na przyszłość radzę zająć się spamem na forum, może wgrajcie reCapche albo coś bo wam boty spamują, zamiast cenzurować wartościowe treści bo są przeciw waszym oczekiwaniom że każdy to hacker i musi niszczyć grę.

Czemu tak mało osób ?

PS. Skoro dostali bana to ten hack już wykryty jest ?

Opublikowano

@nomein

bez urazy ale te osoby dostaly bana tylko dlatego ze zostaly zraportowane na forum jako hacki ze zdjeciami czy filmikami jak uzywaja multi choperrow

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

ten hack nie jest detected, ten hate jacketa tez, i nie bedzie, frajernia go nie zrobi detected ;]

ps, nie wdawajcie sie w rozmowe z przedstawicielem frajerni, bo bedzie wam robil gowno z mozgu, ze cos ci zrobi/czit jest detected, takich trzeba olewac, niech ida lamic gdzie indziej >:D

4ieVbpu.png
Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak "undetected" po prostu tego typu hacki jeszcze nie są automatycznie blokowane przez hackshielda, ale gwarantuje wam że każdy kto go choć go raz użył to także wysłał nam odpowiednie logi serwerowe wskazujące na użycie hacka i doskonale wiemy kto używa tego świństwa, należy tylko poczekać aż pracownicy za to odpowiedzialni napiszą skrypt do identyfikacji hackerów w server logach i setki osób jednocześnie zostanie zbanowanych bez ban listy bo te są tworzone wyłącznie w oparciu o raporty.

Opublikowano

Miś :)

Denerwują mnie takie debile. Naucz się może Pan programować a potem wypowiadaj swoje "mądrości".

Nie mi takie kity wciskać. Ten hack jest niewykrywalny tak długo aż nie dacie jasnych dowodów co do Waszego hackingu. Np. biegniecie i strzelacie w przeciwnika zanim jeszcze wybiegnie zza drzwi. Lub respicie 20 helikopterów itd.

Oczywiście prędzej czy później ten hack stanie się wykrywalny i będą mogli wyłapać kto go używa ale zawsze ktoś musi walczyć z hackerami :) Zresztą szerzenie samej anarchii też jest przyjemne. W razie co nowe konto i tyle.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

ja uzywalem tego hacka jeszcze pierwszej wersji, wyjebalo mi kilka razy hack detected na innych i dalej mam to konto, spawnowalem heli, walilem full heady i zadna pizda nie zreportowala, to sa jakies jaja a nie support hahaha, ps, kilka razy mi wyjebalo hack detected i chuj, minelo juz z 2 tyg i bana ni ma ;], a po 2, jak moze hackshield reportowac cos, skoro calkowicie usunalem to gowno, bypassem? moze sobie gowno zreportowac, jakiegos biedaka co nie umie czita odpalic, nie mnie hahaha

4ieVbpu.png
Opublikowano

Miś :)

Denerwują mnie takie debile. Naucz się może Pan programować a potem wypowiadaj swoje "mądrości".

Nie mi takie kity wciskać. Ten hack jest niewykrywalny tak długo aż nie dacie jasnych dowodów co do Waszego hackingu. Np. biegniecie i strzelacie w przeciwnika zanim jeszcze wybiegnie zza drzwi. Lub respicie 20 helikopterów itd.

Oczywiście prędzej czy później ten hack stanie się wykrywalny i będą mogli wyłapać kto go używa ale zawsze ktoś musi walczyć z hackerami :) Zresztą szerzenie samej anarchii też jest przyjemne. W razie co nowe konto i tyle.

http://ac.webzen.com/news/notices/4366/hack-report-block-list-feb-7 zbanowanych 218 osób za server logi (bez reportów), ponadto kolejnych 50 wyłapanych przez GM, pozdrawiam i życzę życia w nieświadomości dalej, tak ten hack jest undectected, a 218 zbanowaliśmy losowo.
Opublikowano

stefanek, przestan bo juz leciales na forum jako raport ale bez dowodow, pod nickiem eminemfan tylko troche inaczej pisany i nie wykrecaj sie ze to nie ty ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...