Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] X-Trap

stanik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączyłem CF zaczął mi się instalować patch. No więc po wgraniu chciałem odpalić i wyskoczyło mi okienko, noto Start Game i się ładuje jakieś X-Trap po czym nie chce się uruchomić gra.Prubowalem przeinstalowac grę ale bez skutku!!!

Pomocy :(

╔═╦╗╔╦╗╔═╦═╦╦╦╦╗╔═╗

║╚╣║║║╚╣╚╣╔╣╔╣║╚╣═╣

╠╗║╚╝║║╠╗║╚╣║║║║║═╣

╚═╩══╩═╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝

Opublikowano

Używasz hacków? Jak tak to nie ma rady, trzeba czekać, aż zrobią jakiegoś nowego.

@down

spróbuj pobrać z innego źródła.

@edit

mi tam śmiga normalnie wszystko.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Używasz hacków? Jak tak to nie ma rady, trzeba czekać, aż zrobią jakiegoś nowego.

Odpalam grę bez hacków i tak jest tak samo!!!

╔═╦╗╔╦╗╔═╦═╦╦╦╦╗╔═╗

║╚╣║║║╚╣╚╣╔╣╔╣║╚╣═╣

╠╗║╚╝║║╠╗║╚╣║║║║║═╣

╚═╩══╩═╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝

Opublikowano

Gdy włączyłem CF zaczął mi się instalować patch. No więc po wgraniu chciałem odpalić i wyskoczyło mi okienko, noto Start Game i się ładuje jakieś X-Trap po czym nie chce się uruchomić gra.Prubowalem przeinstalowac grę ale bez skutku!!!

Pomocy :(

Kurde ja mam tak samo :( Nigdy nie używałem hacków, a po właczeniu gry ładuje się ten X-Trap i nic się nie włacza a po jakis 2 minutach wyskakuje jakis błąd :( Jak bys rozwiazał swój problem to jakkbys mógł to napisz tutaj dla potomnych :P

Opublikowano

Kurde ja mam tak samo :( Nigdy nie używałem hacków, a po właczeniu gry ładuje się ten X-Trap i nic się nie włacza a po jakis 2 minutach wyskakuje jakis błąd :( Jak bys rozwiazał swój problem to jakkbys mógł to napisz tutaj dla potomnych :P

witam !

mam dokladnie to samo !

2X stawialem nowy system :/ nie mam pojecia dlaczego nie chce odpalic !?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już rozwiązałem ten problem wine ponosi tu system!! Możecie niewiem ile razy istalować od nowa system to niepomoże!!!

Jeżeli macie możliwość sprawdzcie inny system ja uzywałem xp a kiedy zaistalowałęm grę na windowsie 7 to mi gra już śmiga!!!

╔═╦╗╔╦╗╔═╦═╦╦╦╦╗╔═╗

║╚╣║║║╚╣╚╣╔╣╔╣║╚╣═╣

╠╗║╚╝║║╠╗║╚╣║║║║║═╣

╚═╩══╩═╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝

Opublikowano

Witam również udało mi się rozwiązać problem, ale to nie była wina systemu. Wystarczy odinstalować Internet Explorer + wszystkie aktualizacje i wtedy gra działa bez zarzutu :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja już rozwiązałem ten problem wine ponosi tu system!! Możecie niewiem ile razy istalować od nowa system to niepomoże!!!

Jeżeli macie możliwość sprawdzcie inny system ja uzywałem xp a kiedy zaistalowałęm grę na windowsie 7 to mi gra już śmiga!!

Hmm Dziwne Bo Mi Jakoś Śmiga Na XP.

Witam również udało mi się rozwiązać problem, ale to nie była wina systemu. Wystarczy odinstalować Internet Explorer + wszystkie aktualizacje i wtedy gra działa bez zarzutu :D

A Co Z Grą Ma Wspólnego Przeglądarka Internetowa? :)

Może Zrobili Jakąś Poprawkę, Którą Naprawili Ten Problem.

Opublikowano

Hmm Dziwne Bo Mi Jakoś Śmiga Na XP.

A Co Z Grą Ma Wspólnego Przeglądarka Internetowa? :)

Może Zrobili Jakąś Poprawkę, Którą Naprawili Ten Problem.

Mi gra cały czas się nie włączała, dzwoni kumpel żebym wypierdzielił Internet Explorer 8 to zadziała. Zrobiłem tak i momentalnie gra uruchomiła się bez problemu ;) Mam taka teorię spiskową że Microsoft...a zresztą nieważne :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi gra cały czas się nie włączała, dzwoni kumpel żebym wypierdzielił Internet Explorer 8 to zadziała. Zrobiłem tak i momentalnie gra uruchomiła się bez problemu ;) Mam taka teorię spiskową że Microsoft...a zresztą nieważne :P

Mam problem gdyż na moim systemie nie da sie usunąć internet explorer... mam windows xp sp 3, ie 8 - jak je odnistalowac? nie da sie nie ma nigdzie uninstall

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Mam problem gdyż na moim systemie nie da sie usunąć internet explorer... mam windows xp sp 3, ie 8 - jak je odnistalowac? nie da sie nie ma nigdzie uninstall

U nikogo się nie da ... ściągnij starszą/nowszą wersje.

Opublikowano

Pierwsze słyszę, żeby IE ingerował w grę. Spróbujcie zaznaczyć (jeżeli macie viste/winde 7) zgodność z windows 95/2000 i uruchomcie grę jako administrator.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Pierwsze słyszę, żeby IE ingerował w grę. Spróbujcie zaznaczyć (jeżeli macie viste/winde 7) zgodność z windows 95/2000 i uruchomcie grę jako administrator.

Pisał przecież -

Czyli ma Xp. Mi jakoś działa bez problemu na Xp więc w czym może być problem... ?

Poszukam na innych forach jak coś znajdę to podpowiem co robić.

Narazie spróbujcie ściągnąć z innych źródeł niż oficjalna strona CrossFire.

Opublikowano

No hmmm starsza/nowsza wersja ie? marzenia ;/ Wszystkie odnośniki prowadzą do strony microsoftu która już starsze wersje usunęła... jutro reinstal na win 7 pozdro dla tych którzy się męczą

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Marzenia tak?

Wystarczy troche pokombinować i dasz rade usunąć IE 8 a zaistalować niższą wersje :)

I to naprawde pomaga

16435562.jpg
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dla wszystkich którzy nie wiedzą jak się z tym uporać tłumaczę dokładni w punktach xD:

1wejdz w start-dodaj lub usun programy i szukamy internet exsplorer i birzemy usuń!!!!((internet exsplorer ałtomatycznie przejdzie do starej wersji 6 , nie usunie się na dobre proszę się niebać xD))

2usuwamy takrze crossfire

3 wyłanczamy komputer

4wlanczamy komputer

5instalujemy croosfire

6 sciąga nam się pacz i wszystko dziala

x-trap dziala tylko w internet exsplorer 6

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

specjalnie dla mpc forum to wyszukałem xD

Pomogłem daj Lubie to

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam WINDOWS 7 grałem w cf przez 2 miesiące i żadne błędy nie wyskakiwały dopiero teraz mi wyskoczyło X-Trap błąd mówicie o necie explorel ja mam chrome google co mam zrobić :( pomocy

odpowiedcie ! :( JAK BY CO TO MOJE GG ! 25644206 PROSZE POMUŚCIE ! :(

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...