Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic] Valky vs. hrabia14

Valky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358014687-U286162.png

Wyzywający: Valky

Wyzwany: hrabia14

Wstawienie prac do: 3 dni

Głosowanie do: 3 dni

Tematyka: Przerobienie/upiększenie stocka / fotomanipulacja itp.

Notatka:Podaj stock :)

@hrabia : spoko :D podawaj stock i jedziem ... :)

@@plakat filmu ? trochę dziwny pomysł ... zdjęcie, kilka napisów w charakterystycznym do tego stylu (obsada, reżyser) i nic więcej.... po za tym nie czuję klimaty bo nie oglądałem.

Zostaję przy mojej tematyce xD

No chyba,że bardzo chcesz to spoko :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ja chętnie. Zaraz dam stock :)

Albo może tak. Co powiesz na próbę utworzenia plakatu filmu? Materiały sami sobie wybierzemy :) Co ty na to?

Jeśli się zgodzisz to proponuję film "Django" ok?

Nie ma sprawy. Oto stock

img_1354216385_959.jpg

I proponuję zabawę w "robotyzację" tego oka. Ok?

PS: Moja praca się spóźni. Jutro jadę do Katowic i nie wiem kiedy wrócę więc postaram się wyrobić na niedzielę jednak nic nie obiecuję:)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ok pasuję...

Stock to se wybrałeś "po chu** fes" jak to mój kolega mówi . :P

Tu wstawię pracę , może jutro :)

Moja praca :

robotnapojedynek.png

Ps. to coś po prawej stronie to jest "metalowa" kość (ta od nosa i brwi) xD - musiałem wytłumaczyć bo coś mi nie wyszła. - tak to jest jak się robi pracę w łóżku pod kołdrą... grypa :/

Czekam na Twoją :)

Zmieniłem rozmiar stocka bo tak to było by trochę za duże:P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

hrabia

Właśnie, minimalizm ;) OD Valk'iego też ładna praca ale za dużo efektów itd. dla mnie :

Hrabia - ten efekt na oku :) Mega !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

hrabia - ladnie stonowane kolory, nie przesadzone z efektami, jednak tej pracy czegos brakuje...

Valky - dobrze umiejscowione efkety, ale kolory sa oczojebne, ze az boli, kolejna sprawa - nie wiem jak to nazwac (?) ale te kreski od zrenicy moim zdaniem powinny sie rozchodzic tak jak promienie slonca - prostopadle do zrenicy oka lub poprostu rownolegle do siebie... a tak to troche niewiadomo co kazda w inna strone...

Pomimo tego głos na Valky moim zdaniem wiekszy wklad pracy.

Harbiuś masz takie "hiptotajzing" oko xD

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Miał to być plakat filmu, ale absolutnie w obydwóch przypadkach nie wygląda na to :P

No, ale ok, gdybym zobaczyła jedna i drugą prace gdzieś na ulicy, to na pewno większa uwagę ze względu na estetyczność i przede wszystkim jasne odcienie przykułaby mój wzrok ta, zrobiona przez hrabiego.

Więc, mój głos na hrabię ;-)

Opublikowano

Miał to być plakat filmu, ale absolutnie w obydwóch przypadkach nie wygląda na to :P

Nie, nie miał być to plakat :) taka propozycja pojedynku była wcześniej później postanowiliśmy z tego stocka (oko patrz wyżej) zrobić "robota" .

Ps. u mnie to jest już zardzewiały robot a te krechy koło oka, to hmm nwm jak to nazwać "metale trzymające źrenice" :P

Zapraszam do głosowania.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ciekawy sposób przerobienia oka w obydwóch wykonaniach - Valky - mroczny roboty hehe fajnie to wygląda, ogromny wkład w pracy i jest to poświęcenie ;), Hrabia - ciekawy android, ogólnie fajnie oko zrobione, ale mało ogólnie zrobione przy pracy.

Jednak Hrabiego praca wpada w oko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...