Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Thresh - support carry - czy tylko op ?

ArhiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

thresh.png

SS z kilku ostatnich gier i mały opis wrażeń z gry nim.

Po prostu Tresh. Ignorując dzisiejsze dwa customy z rana (custom z rana jak śmietana) to mam nim 10 winów pod rząd (chociaż stronka pokazuje 9). Tak wiele utility na jednym championie to grzech, za jaki Riot będzie musiał zapłacić nerfiąc go. Kilkakrotnie dowiedziałem się, że jestem gejem i potwornym luckerem a sam Tresh jest OPpppppp.

Odczucia z tych wszystkich grach?

Cholerna OP puszka z CC. Po pierwsze Wygrana 4 vs 5.

Jako support gra sprowadza się do biegania po linii, wyskakiwania z krzaków i zabierania wrogiemu Carry 200 zdrowia na jednego hita co powtarzasz po 10s. Okayjnie ruszamu dupsko po duszki - lub nie: rzucamy tylko latarnię. Cholernie ciężki do shutdownu champ - musiałby mieć zerowy dostęp do duszków co uniemożliwia możliwość zbioru dusz latarnią. Tankowaty i spory darmowy dmg z pasywu Q. Latarnia pozwala Twojemu ADC nurkować pod turretem, lub po prostu trollować przeciwników pozwalając na wysadzenie trochę darmowych obrażeń i szybką ucieczkę. Na spotlight kazali maxować W (shield) ale obrażenia z Q są tak potężne, że Phreak był pijany mówiąc to. Ulti to kolejna sprawa - tak cholernie duży dmg dla supporta? Że o tym spowolnieniu nie wspomnę.

W polecanych mamy itemki AP ale obrażenia z Tresha pod AD są znacznie ciekawsze. Wiesz, że masz moc kiedy teleportujesz się na bota i dostajesz Quadrakilla =)

Dodatkowo zdrowo wygrany ranked team 5 vs 5. Idealna postać na team rankedy - ale na solo Q tez może ujdzie, jeśli Twój ADC nie jest skończonym idiotą. Jeśli jest oganięty to zrobi z Twoją pomocą pentę (jak mój koleżka dziś).

Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę udostępnić nagrania z LoLRecordera. =P

(zapomniałem nazwać poprawnie temat - mógłbym prosić o dodanie [sS]? ) - dziękuję

wikmk9.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem thresh jest postacią pomocną (supp) każdy może nim grać ad/ap tak samo jak innymi postaciami a Tobie najwidoczniej się poszczęściło wygrywając tyle gier z kolei.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...