Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kamer mod

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem odpalam kamer potem expobta od kamera i gdy mnie lognie musze ofnąc gre, zeby sie zalogować bo jak juz mnie lognie, to gdy sie proboje zalogowac to np , dojdę do wyboru postaci i wywala do menu głównego metina czyli wyboru serwów i tak nawet po 20 razy moge probowac i nic czemu tak jest?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

hmm być może też przez to ale wątpię bo jak się nie mylę to windows w instalce posiada tą bibliotekę ale ściągnąć też nie szkodzi :D jak nie ma

Opublikowano

Wybaczcie, że odkopuje, ale mam z tym samym problem a nowego tematu nie bede zakaldac: otóz mam c++ i reszte tych programów, ustawiam expbota, autologin dobrze ustawiony, czekam aż mnie wywali, no i wywaliło, potem autologin się loguje, wchodzi na postać, juz ma wejsc do gry... i tu jeb i na nowo sie loguje, na nowo, na nowo itd. itd... Może ktoś ma jakis pomysł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...