Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nas oceniaja zagranica?

Somerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio angielskie gazety chwalą Borubara, za ładne interwencje, ogólnie o polskich sportowcach jak są dobzi to się dobrze mówi.

Opublikowano

We Francji mówią "pijany jak Polak" - pomimo dużego stężenia alkoholu we krwi zachowuje trzeźwe myślenie.

W sumie nie wiem czy to dobrze, czy źle...

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Nie nabijam postów tylko tak jest w niemczech wszyscy oskarżają polaków o to że kradniemy im samochody później je wywozimy do polski, w innych krajach mają nas za nierobów i za pijaków, takie życie polaka, całę życie na krawędzi.Mają też nas za przebiegłych."Jeśli jedziesz na wakacje do Polski to bądź pewien, że twój samochód już tam jest." . Stykczy?

Opublikowano

@UP. Jeszcze dużo się tych samochodów nakradniemy zanim rekompensatę za wojne po częsci odzyskamy:)

Jako iż pracowałem w Anglii to wiem za kogo nas mają - za debili. Myślą że mieszkamy w kraju 100 lat za murzynami, że mieszkamy w szałasach. Kiedyś jak typowi pokazałem (Angolowi) pocztówki z mojego miasta (Bydgoszczy) to zaniemówił z zazdrości. Satysfakcje miałem jak nigdy. Prawda jest taka że oni są debilami. Jak pracowałem i pomyliłem się w liczeniu na palecie towaru (o 2-3 sztuki) typek podszedł do mnie i powiedział "ty głupi polaczku matematyki się naucz" Wiecie co zrobiłem? Narysowałem mu na kartonie pierwiastek 3 stopnia z 27, wiecie co on na to? "Co to za domek mi tu rysujesz" heheh śmiechu było co nie miara. Ogółem oceniają ludzi bo bidzie w kraju a tak naprawdę my jesteśmy od nich 10000x mądrzejsi. Tyle z moich doświadczeń

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

@UP. Jeszcze dużo się tych samochodów nakradniemy zanim rekompensatę za wojne po częsci odzyskamy:)

Jako iż pracowałem w Anglii to wiem za kogo nas mają - za debili. Myślą że mieszkamy w kraju 100 lat za murzynami, że mieszkamy w szałasach. Kiedyś jak typowi pokazałem (Angolowi) pocztówki z mojego miasta (Bydgoszczy) to zaniemówił z zazdrości. Satysfakcje miałem jak nigdy. Prawda jest taka że oni są debilami. Jak pracowałem i pomyliłem się w liczeniu na palecie towaru (o 2-3 sztuki) typek podszedł do mnie i powiedział "ty głupi polaczku matematyki się naucz" Wiecie co zrobiłem? Narysowałem mu na kartonie pierwiastek 3 stopnia z 27, wiecie co on na to? "Co to za domek mi tu rysujesz" heheh śmiechu było co nie miara. Ogółem oceniają ludzi bo bidzie w kraju a tak naprawdę my jesteśmy od nich 10000x mądrzejsi. Tyle z moich doświadczeń

hhahaha o nie kurwa zaraz sie posikam tyle dzis sie smialem xDD

Ja rozmawialem z Czechem dzisiaj i mnie obrazal dlatego taki temat powstal :)

Opublikowano

True. Anglicy są strasznie niedouczeni - mój nauczyciel od Chemii opowiadał kiedyś, że był w Anglii na wyjeździe szkolnym i coś się zaklinowało w rurze od odkurzacza, anglik chciał już dzwonić po osobe która może to naprawić, a on to sam zrobił. Niestety w większości krajów jest taka opinia, ostatnio grałem w Dotę z anglikiem i spytał się skąd jestem, to mu powiedziałem, że z polski a on zapytał mnie co wy się tam angielskiego uczycie? No to proszę Was.

Opublikowano

A jak mówimy o Anglii to powiem wam pare jajec jeszcze związanych z moim pobytem tam pośmiejcie sie z debili!

Przykład numer 1:

Przed Tesco w Anglii poluźniła się 1 (słowem JEDNA) kostka brukowa. Wiecie co zrobili? Zaznaczyli kółeczkiem pomarańczowym sprejem tą kostkę, dali znak że niebezpieczne miejsce. Potem po tygodniu przyszła EKIPA żeby zbadać tą kostkę, co śmieszne "zbadali" ale nic nie zrobili. Poszli w pizdu, po 2 tygodniach przyszła już właściwa ekipa która tą kostkę naprawiła

Chcecie więcej jak was to interesuję to piszcie TAKICH historii mam co nie miara:)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

A jak mówimy o Anglii to powiem wam pare jajec jeszcze związanych z moim pobytem tam pośmiejcie sie z debili!

Przykład numer 1:

Przed Tesco w Anglii poluźniła się 1 (słowem JEDNA) kostka brukowa. Wiecie co zrobili? Zaznaczyli kółeczkiem pomarańczowym sprejem tą kostkę, dali znak że niebezpieczne miejsce. Potem po tygodniu przyszła EKIPA żeby zbadać tą kostkę, co śmieszne "zbadali" ale nic nie zrobili. Poszli w pizdu, po 2 tygodniach przyszła już właściwa ekipa która tą kostkę naprawiła

Chcecie więcej jak was to interesuję to piszcie TAKICH historii mam co nie miara:)

Zaloze temat dotyczacych tych rzeczy.

Zeby nie bylo offtop, Polska ma wszystko zajebiste oprocz politykow :)

Opublikowano

True. Anglicy są strasznie niedouczeni - mój nauczyciel od Chemii opowiadał kiedyś, że był w Anglii na wyjeździe szkolnym i coś się zaklinowało w rurze od odkurzacza, anglik chciał już dzwonić po osobe która może to naprawić, a on to sam zrobił. Niestety w większości krajów jest taka opinia, ostatnio grałem w Dotę z anglikiem i spytał się skąd jestem, to mu powiedziałem, że z polski a on zapytał mnie co wy się tam angielskiego uczycie? No to proszę Was.

pamiętam jeszcze jak było nagranie na YT i w wiadomościach pokazali, to tam właśnie pewna rasistka obrażała murzynów no i oczywiście polaków, od nierobów, złodziei itp. to wszystko przez tych którzy np. lecą do norwegii, czy tam np. do niemiec tylko po to żeby siedzieć na bezrobociu i brać zasiłek dla bezrobotnych. No i przez tych złodziei, bo nie ma się co oszukiwać ale mamy w kraju w chuy złodziei.

Opublikowano

Co mi się podoba. Jak wzięli mnie na komende tam (za pewne przewinienie pod Pubem hehe) to lepiej niż w hotelu. Kawka, śniadanko (na komendzie !!) Powiedziałem że chcę herbatki, tyle i tyle cukru - miałem. Beka niesamowita.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Zaloze temat dotyczacych tych rzeczy.

Zeby nie bylo offtop, Polska ma wszystko zajebiste oprocz politykow :)

Chyba chciałeś napisałeś złodziei :) Bo polityków, uczciwych jest pewnie paru. O ile wgl tacy są.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@up

Screen or didn't happen.

To jest zwrot wylansowany przez dzieciarnię z kwejka. Tak samo miało być na wódce w USA, nie spotkałem się z tym ani ja, ani część rodziny mieszkająca w Ca.

Opublikowano

Ja tu chyba napisałem wczoraj długiego posta, ale zniknął - szkoda. Ale co do tych aut i w ogóle to raz Holendrzy się odwdzięczyli i przez jedną noc w kilkuset polskich autach przebito opony w Bredzie. Było głośno o tej akcji w mediach.

Opublikowano

Na świecie ogólnie my, jako naród mamy opinię średnią, a sportowcy raczej dobrą. Mamy/mieliśmy dobrych: siatkarzy, piłkarzy ręcznych, tenisistkę, biegaczkę narciarską, kadrę skoczków, rajdowców, bokserów i w wielu innych dyscyplinach. W telewizji się sławni wypowiadają o nas świetnie i nie wiadomo czy to naprawdę z sympatii, czy zwyczajnej poprawności politycznej.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...