Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co ile czasu rangujesz?m

miszy666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na medyku zależy. Jak dobrze pójdzie, to co 2 rundy, jak gorzej, to co 3-4.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Co ile czasu wbijasz podrange?

Ja na soldku wbijam 1,5 podrangi na runde vv ctf, czyli 3podrangi na 2 rundy(20min)

To niemożliwe.

Podczas jednej rundy musiałbyś mieć jakieś 25K obrażeń, aby wbić 2 podrangi.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@TEMAT

Niestety, ale to niemożliwe. 24K obrażeń podczas jednej rundy ??? Chyba ci się coś pomyliło ... Dopiero teraz zobaczyłem ten błąd. A że na VV CTF to nie ma nic do zdobywania rangi. Liczą się dmg, kolego :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

@TEMAT

Niestety, ale to niemożliwe. 24K obrażeń podczas jednej rangi ??? Chyba ci się coś pomyliło ... Dopiero teraz ten błąd zobaczyłem. A że na VV CTF to nie ma nic do zdobywania rangi. Liczą się dmg, kolego :)

24k podczas rangi na pewno nie, to chyba tobie się coś pomyliło. Co do miszego, nie wiem jak teraz i czy boost liczy się do rang ale +- 7K na VV CTF jest standardem. Cały czas mi się wydaje, że te rangi są zbugowane i nadal mimo zmiany z trafionych pocisków na obrażenia nadal te SG dają przewagę, a może to placebo. W każdym razie ciężko wbić 3 podrangi na 2 rundy, nawet z SG.

Opublikowano

24k podczas rangi na pewno nie, to chyba tobie się coś pomyliło.

??? Nie rozumiem ... Gdzie zawarta jest moja pomyłka ??? -.-

dual sr sg dodam, ze uzywam :) 5k xp na runde srednio. Sprobujcie i wypowiedzcie się grając tym stylem :P

Hehe, no tak . Dual LR SG, trzeba było napisać w temacie xD Hmm ... Teraz jest bardziej prawdopodobne zdobycie rangi 2 na 3 rundy :) Chociaż to i tak ciężkie.

BFH Polska ;)

Opublikowano

No teraz, jak edytowałeś swój post i próbujesz zrobić ze mnie debila to nigdzie nie ma twojej pomyłki. Niestety w cytowanym przeze mnie fragmencie jest zdanie:

24K obrażeń podczas jednej rangi

Tu była pomyłka, którą wczoraj edytowałeś.

Hehe, no tak . Dual LR SG, trzeba było napisać w temacie

Biorąc pod uwagę, że ranga liczy się od zadanych obrażeń to SG nie powinno robić żadnej różnicy... Czyż nie ?

Opublikowano

No teraz, jak edytowałeś swój post i próbujesz zrobić ze mnie debila to nigdzie nie ma twojej pomyłki.

Googlus, proszę, spójrz na edytowaną godzinę mojego postu, a na czas swojej odpowiedzi. Widzisz różnicę ??? Czy mam Ci ją podać słownie ? I nie wmawiaj mi, proszę, że zmieniłem ją teraz.

NAPISAŁEM DUAL SHORT RANGE SHOTGUN, a nie lr sg. Z bliskodystansowymi najszybciej sie wbija

Sorry, nie zauważyłem :D Mój błąd.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Hmm, gdzie ja napisałem, że edytowałeś ją teraz ? Zaznaczyłem jedynie, że pisząc post:

24K obrażeń podczas jednej rangi

Nie ma już błędu, gdyż go poprawiłeś. W następnej linijce wręcz napisałem, że edytowałeś ją wczoraj. Nie moją winą jest, że zanim edytowałeś post poprawiając błąd ja otworzyłem ten temat w nowej karcie.

Teraz, na tę chwilę, gdy pisałeś swój post:

??? Nie rozumiem ... Gdzie zawarta jest moja pomyłka ??? -.-

Danej pomyłki nie ma o czym doskonale wiedziałeś a mimo to zapytałeś. Możesz mi podać słownie, nie mam nic przeciwko.

Teraz co do tematu, miszy zapewne wiesz o tym, że teraz liczy się zadany dmg czyli punkty. W związku z tym, nie wydaje ci się, że SG powinny stracić swoje właściwości ? Punktów mniej więcej wychodzi tyle samo co na normalnych broniach przy ogarniętym graczu.

Opublikowano

Podobno sg tak samo bije szybko rangi jak np smg, lecz nie jest to prawdą. Wystarczy wejsc w profil MeanSpeeda i na jego postac Walton. Ma on tam 26lvl i range LVI(56) uzywając tylko 2xsr sg.

Źle Cię Googlus zrozumiałem i po napisaniu posta się kapnąłem :D

jednak dobrze zrozumiałem :O

jednak dobrze zrozumiałem :O

Opublikowano

Kurcze, no właśnie zdania są nieźle podzielone. Nadal SG są zbugowane. Tylko dlaczego tak się dzieje, przecież trafione pociski już się nie liczą. Przynajmniej z tego co zrozumiałem przy wchodzeniu zmiany z pocisków na dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...