Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kiedy Będzie WH K###@

frycek121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie może ktoś posiada info na temat wh , lub ma jakieś działające na dzisiejszy uptade wh,przydało by sie kd podwyższyć bo troche te 0.81 słabo .Na MPGH nic nie ma cały czas spamują tylko jakimś g@wnem croshair,exp bot ,a nawet je@!@#$ no-recoilu nie ma troche to zenujące.Tak trudno zrobić czy trearch zrobiło zabezpieczenia z d**y k###@.

Opublikowano

Tak jak w temacie może ktoś posiada info na temat wh , lub ma jakieś działające na dzisiejszy uptade wh,przydało by sie kd podwyższyć bo troche te 0.81 słabo .Na MPGH nic nie ma cały czas spamują tylko jakimś g@wnem croshair,exp bot ,a nawet je@!@#$ no-recoilu nie ma troche to zenujące.Tak trudno zrobić czy trearch zrobiło zabezpieczenia z d**y k###@.

jest crosshair? mozesz dac mi link?

a do tematu: Zaid jak by cos mial to by wrzucil

Opublikowano

Było przed dzisiejszym uptade;em ,rano grałem na crosshair 1.21 i działało ,tak jakoś wkurzał mnie już to włączyłem bez gram jakąś chwilke o 12 patrze a tu komunikat ,że coś pliki stare i trzeba zrespic bo2 ,no ok zakaceptowałem pojawia się bo2 przestał działać i nagle gra się włącza i tu cyferki pozmieniane :D teraz nie licząć płatnych cheatów to bo2 jest czysty jak łza :D

Opublikowano

Obecnie nie ma hacków bo ciężko jest zrobić nie wykrywalny , trayrach się postarało

@valterq są na forum , parę tematów niżej

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itOOOOOOOO

o lol ale mam cos zrąbane,dosłownei przed chwileczką wbijam do gry normalnie online wchodze patch 23.477.coś tam lobby>podstawowe>dm drużynowy> pokazuje się ładowanie wbija mnie na mapke na sec potem wywala do lobby serwer rozłączono wykryto cheaty uzywałem ostatnie cheaty jakieś 2-3 tyg temu cos tam vac pierdzialilo że nawet po miesiącu wykrywają ale troche dziwne bo nie powinienem wbic od lobby usunołem wczesniejsze cheaty ale nawet jakby to jakim prawem sprawdzają mi dysk ?mają prawo do sprawdzania ingerencji do pliku jakoż takiego nie było od podanego obok ??? na statusie vac jest tylko MW3 ale dostałem go z rok temu i grałem tak normalnei w black opsa 2 z 3 miesiące to co się teraz spierdolilo sprawdzalem już 2 razy HELPPP i to samo

Opublikowano

Oni nie sprawdzają dysk , tylko pliki ingerujące w gre i jądro silnika , najczęściej patrzą (system) na .dll

Nie zrozumiałem , w końcu masz VAC bana(patrz profil steam) na cod bo 2 ?

Opublikowano

Nie na mw3 ale jak pisałem już 3 miechy tak grałem i było ok teraz coś sie zepsulo moze dlatego ze wizytowke zmieniłem na 10k asyst z serii zabujstw na słabsze zmieniłem i dalej to samo dziwne

NIEEEE no bez jaj co sie dzieje na dead matchu nei moge wbic a na likwidacje potwierdzoną normalnei juz 5 minut gram co jest KURWAaA starch mi robią pedały sprawdz ktos czy tez tak ma

Opublikowano

Mam rozwiązanie swojego problemu ,spokojnei po uptadzie gre wywalało bo ktoś dostawał bana ale 3 razy pod rząd dziwne ja nei dostałem i moge juz na dm druż grać to jest ok do zamknięcia .

Chyba jednak się myliłem bo coś znowu nie moge wbić raz wbija raz nie :( ????

Opublikowano

Juz naprawde doszedłem do tego to wszystko -przez wizytówke nie maja dowodów że używałem cheatów bo wtedy jak miałem to były nie wykrywalne ale zdobyłem na nich wizytówke i na jej podstawie gra sprawdza osiągnięcie do statystyk gracza ,wskrócie na exp bocie wbiłem wizytówke 1k z kazdej broni i 10k za asyte serii zabójstw i oni to sprawdzają gra wywalała bo to maiła wystarczy ze zmieniłem na pierwszą wizytówke i narazie jest ok

Opublikowano

Czyli jednak moje spamowanie u Treyarch cos pomogło :P. Żegnamy haczki.

Wystarczą 3 słowa.

Ja**er***e...Sp***da**j...Dziękuję!!!

Deadboy

Opublikowano

No i kurwa przez jebaną wizytówke dostałem bana na wszystkie 3 gry chuj im w dupe ale ze mnie debil,ehh i tak mnie juz bo2 nudził prawie 2 prestiż ;( ale chyba powalcze o prawa bo mówe ze cheatowałem jakieś 2-3 tyg temu a dopiero teraz dostałem bana :( no i na 3 gry kurwa jebane złodzieje przynajmniej na mw3 tylko na mp a tu 3 .

Opublikowano

Człowieku nie łacz że dostałeś bana bo powienieneś dostać za to że cheatowałeś. Studio Treyarch się postarał i wydali TAC=Treyarch Anti-Cheat także słusznie że ostałęs na 3 gry pozdo w tym temacie :).

1875979175.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...