Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Porzadnego serwera Czytaj Dalej !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Poszukuje dobrego serwera survival + frakcje no-premium i takze premium na ktorym diaxy zelazo i szmaragdy nie wypadaja z kamienia !! tylko z rudy. Administracja byla ogarnieta i zeby na serwerze gralo cos ludzi : )

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Wbijaj na mój serwer ! oczywiście teraz jest 0/20 slotów, serwer istnieje od 3 dni, ale myślę, że wejść watro, mamy bardzo dużo atrakcji a dodatkowo SkyBlock, oczywiście jeśli ktoś zechce, może utwożyć swoją własną wyspę ;)

s57.mineserv.eu:6446

finlandia-serv.cba.pl

Na serwerze nagrywane są Let's Play'e na YT ; ) Dzisiaj weszło ok. 100 nowych graczy i max był 14/20 slotów !

Opublikowano

45.105.144.170:27173 - Najlepszy serwer Survival.

Wbijaj na mój serwer ! oczywiście teraz jest 0/20 slotów, serwer istnieje od 3 dni, ale myślę, że wejść watro, mamy bardzo dużo atrakcji a dodatkowo SkyBlock, oczywiście jeśli ktoś zechce, może utwożyć swoją własną wyspę ;)

s57.mineserv.eu:6446

finlandia-serv.cba.pl

Na serwerze nagrywane są Let's Play'e na YT ; ) Dzisiaj weszło ok. 100 nowych graczy i max był 14/20 slotów !

Może sam się kiedyś skusze.

Opublikowano

Ja zapraszam na mój to taki lekko FreeBuild ;) Ale normalnie to Survival. Atrakcje to mobareny survivalgames pvparena ;)

Miła administracja, która teraz urządza konkurs! Do wygrania za pierwsze miejsce VIP na 3tyg i takie tam dodatki różne ;)

Jestem właścicielem serwera ;) IP masz w sygnaturce ;) POLECAM!!

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...