Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS8

LCownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciał bym sie od was dowiedzieć co najpierw najlepiej w nim zbadać ?

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie masz jeszcze zbadane to na pewno działko BL-9.. inaczej będziesz się męczył..

Następnie.. jako, że jest to czołg ciężki.. musisz odblokować najlepsze działko.

Miłego badania.. Pozdrawiam !!

x

Opublikowano

W każdym czołgu (może nie licząc scoutów) najlepiej się wychodzi maxując działo jak najwcześniej. (ale najpierw upewnij się, czy nie jest wymagana do tego wieża lub jeśli działo jest cięższe - gąski). W IS-8 wieżę możesz akurat zrobić na końcu, bo nie jest wymagana do najlepszego działa, bo ma ona taki sam pancerz i daje ci tylko/aż 100hp

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Is-8 to moim zdaniem najtragiczniejszy czołg 9 tieru. Oprócz tego że najlepaze działo ma dobrą penetrę to te czołg to kpina. Ta magiagsy czołgiem 7 tieru go od przodu przebijam bez problemu, kiedy z ISem-3 mam problem. Nie jest on zbyt mobilny, celny. Ogólnie całokształt jest taki, że to jedyny tier na którym można wybrać najsłabszy czołg. Co do tematu. Działo, gąski, silnik, wieża, IS-7.

Opublikowano

Z kolegą up się niezgodzę ja is-8 wspominam bardzo dobrze. A z tym że nie jest zbyt mobilny to chyba sobie kolegą kpi. Grałeś kiedyś tym czołgiem na prostej spokojnie 45 pojedzie a jest napewno szybszy niż jego następca a do tematu działo, gąski, wieża, silnik

Opublikowano

dzięki za wypowiedzi :), tak ogólnie grałem nim kiedyś na testach i szczerze mówiąc nie jest wcale taki zły, może i faktycznie pancerz nie jest najlepszy ale i tak bardzo dobrze mi się nim grało :P

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Nim po prostu trzeba zmienić taktykę gry, bo de facto nawet czołgi z penetracją 176mm mogą nas przebić od przodu. Czołg nie jest zły, bo zadaje duże średnie obrażenia/min, więc wystarczy tylko to dobrze wykorzystać ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

IS Ósemka jest dobrym czołgiem, może nie jest dobre jak E-75 ale ma wiele atutów... Pod kątym przebija naprawdę wszystko, ta droga prowadzi do IS 7 a to linia bardziej szybka i zwinna. Ja zrobiłem tak, że Gąski, Silnik, Wieża i Działko... Pewnie powiecie, że silnik to strata czasu ale uwierzcie mi iż dodatkowe konie się przydadzą... Jak narazie 75 bitew mam na tym czołgu, bez najlepszego działa i tak mam 55% wygranych bitew, ciekaw jestem co będzie przy najlepszym działku ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...