Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące serwera VirtualMT2

NukeBuke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie. Chciałbym dziś od was dowiedzieć się pare rzeczy na temat prywatnego serwera VirtualMt2. Pierwsze pytanie to jakie powinnem robić bony do itemów do pvp na wojowniku mentalu104lvl z smoczym eq +9 ,hwangiem królewskim +2 itp. Drugie pytanie to lepiej zrobić kd +7 i wbic do broni,zbroi (Próbowałem pare razy ale niewchodziło kd a dużo przytym roboty i straty kasy ) czy kupić odrazu z kd chodź z kd są bardzo drogie ale kd duzo daje w pvp jak ki zarówno w expie. I ostatnie pytanie z czego robi się maczuge? Z góry dzięki za odp niedługo się zjawie by przeczytać mnustwo odpowiedzi :D

Opublikowano

Odrazu odradzam ten serw, slabe maja zabezpieczenia i czesto sa kradzieze kont miedzy innymi ja zostalem okradziony i moi znajomi :)

Przykro mi, ale zabezpieczyć to musisz sobie język.. Jeśli nie wiesz do czego służy login i hasło to strzeż Cię Boże przed dostaniem się w twoje ręce karty kredytowej

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Virtualmt2 to jeden wielki GNIOT ostatnio ojebali all Top graczy nikt z nich nie maił Keylogerow itp. jestem w 90 % pewny ze ktoś ma dostęp do bazy danych i tyle... Serwer NIBY się rozwija ale podp********* pomysły od innych serwerów. Sam byłem ofiarą kradzieży i to dziwne bo zniknęła jedynie zbroja a Bryłki itp zostało.... Daje temu serwerowi max 6 miesięcy. Administracie tez ostro poje**** dali mojemu kumplowi bana za to ze kończy grę... a jako powód podali to ze i tek mu te eq nie będzie potrzebne... Server stworzony pod is. Admini dają swoim znajomym eq GOWNO NIC DODAC NIC UJĄC... Szkoda tracic czas na ten server osobiście polecam ci almantie lub neveris

Opublikowano

Virtualmt2 to jeden wielki GNIOT ostatnio ojebali all Top graczy nikt z nich nie maił Keylogerow itp. jestem w 90 % pewny ze ktoś ma dostęp do bazy danych i tyle... Serwer NIBY się rozwija ale podp********* pomysły od innych serwerów. Sam byłem ofiarą kradzieży i to dziwne bo zniknęła jedynie zbroja a Bryłki itp zostało.... Daje temu serwerowi max 6 miesięcy. Administracie tez ostro poje**** dali mojemu kumplowi bana za to ze kończy grę... a jako powód podali to ze i tek mu te eq nie będzie potrzebne... Server stworzony pod is. Admini dają swoim znajomym eq GOWNO NIC DODAC NIC UJĄC...

Stary primo po pierwsze, admin na tym serwerze jest tylko jeden, co do kradzieży nie sadzisz chyba ze któryś z gm będzie chodził za tobą w grze i prowadzał Ciebie za rączkę, pomyśl za nim skusisz się wejść na stronę która podsuwają ci spam boty, a jeśli jesteś na tyle naiwny i twierdzisz ze można wejść od tak na akurat Twoje konto (jedno z 90 tys kont na serwerze) to może zamiast metina zagraj w totka. Co do pomysłów z innych serwerów.... stary... jak ten serwer powstał to ty nocnikiem pod szafę wiezdzales, a na polskim rynku było raptem 5 privow.

Na koniec powiem ze trzeba być niezłym idiota, dając pasy i login do swojego konta wirtualnym przyjaciołom.

Coz pozostaje miec tylko nadzieje ze nie masz dostępu do kart kredytowych, weksli, i czeków inblanco bo nie daj boże napisze ktos do ciebie w grze ze jest samym barackiem obama, i może się okazać ze obudzisz się z ręka w nocniku.

Opublikowano

Panowie wystawiający opinię o serwerze :

Proszę was przenieść się do działu z dyskusjami o serwerach i wypowiadaniu się o Virtualu w odpowiednim temacie. Tutaj użytkownik prosi o pomoc związaną z grą a nie radzi się czy zagrać czy nie.

Co do Tematu:

Witam was serdecznie. Chciałbym dziś od was dowiedzieć się pare rzeczy na temat prywatnego serwera VirtualMt2. Pierwsze pytanie to jakie powinnem robić bony do itemów do pvp na wojowniku mentalu104lvl z smoczym eq +9 ,hwangiem królewskim +2 itp. Drugie pytanie to lepiej zrobić kd +7 i wbic do broni,zbroi (Próbowałem pare razy ale niewchodziło kd a dużo przytym roboty i straty kasy ) czy kupić odrazu z kd chodź z kd są bardzo drogie ale kd duzo daje w pvp jak ki zarówno w expie. I ostatnie pytanie z czego robi się maczuge? Z góry dzięki za odp niedługo się zjawie by przeczytać mnustwo odpowiedzi :D

To tak tutaj to manewru dużego nie ma. Najlepiej 4x15 + HP/Lud. Oczywiście eq typowo wojenne.

Do tego najlepiej w broni Siła no i nadmiar jej będzie świetny. Łykaj dużo rosek na krytyka,szycie,wart. ataku i magię.

Szycie i kryt w eq również się bardzo przyda.

Co do KD to podstawy :

Do zbroi :

-Wita

-Uchylki

-Uniku/Speeda

Do Broni :

-KD KLASA

-KD Klasa

-KD klasa

Chyba ,że masz więcej broni do pvp to możesz tak :

-KD KLASA

-KD KLASA

-KD LUDA (Jeżeli jest na serwerze) KD KRYTA./Powtórki.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Stary primo po pierwsze, admin na tym serwerze jest tylko jeden, co do kradzieży nie sadzisz chyba ze któryś z gm będzie chodził za tobą w grze i prowadzał Ciebie za rączkę, pomyśl za nim skusisz się wejść na stronę która podsuwają ci spam boty, a jeśli jesteś na tyle naiwny i twierdzisz ze można wejść od tak na akurat Twoje konto (jedno z 90 tys kont na serwerze) to może zamiast metina zagraj w totka. Co do pomysłów z innych serwerów.... stary... jak ten serwer powstał to ty nocnikiem pod szafę wiezdzales, a na polskim rynku było raptem 5 privow.

Na koniec powiem ze trzeba być niezłym idiota, dając pasy i login do swojego konta wirtualnym przyjaciołom.

Coz pozostaje miec tylko nadzieje ze nie masz dostępu do kart kredytowych, weksli, i czeków inblanco bo nie daj boże napisze ktos do ciebie w grze ze jest samym barackiem obama, i może się okazać ze obudzisz się z ręka w nocniku.

Passów nikomu nie dawałem nie miałem wirusów nie wchodziłem na ŻADNE podejrzane strony a zbroja znikneła :) dodam tez ze była to jedna z pierwszych zbroi z kd Inta +9 na servie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...