Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebujesz pomocy z serwerem Wejdzi !

Siveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chętnych chciałbym poinformować o tym że chętnie pomogę ogarnąć serwer , nie znasz sie na pluginach ? masz pomysl i pieniądze na serwer ale nie wiesz jak to ogarnąć , proste ja poświęcam sporo swojego czasu na ogarnianie pluginów miałem kilka serwerów przestałem prowadzić z 2 powodów 1. częste aktualizacje 2. Brak ciekawego pomysłu na serwer , Ale chętnie pomogę tobie ogarnąć serwer , Zastanawiacie sie jaki mam w tym cel a taki ze potrafię wiele i chcem sie podzielić swoimi umiejętnościami w konfiguracji oraz modyfikacji pluginów , bo wiem jaki to problem szukać wszystkich pojedynczych problemów związanych z serwerem oraz pluginami a ja Bardzo dużo już potrafię zajmuje sie tym 4 lata mam 17 lat i nie szukam dziecka które chce sie pobawić jeden miesiąc musisz posiadać 2 rzeczy słuchawki z mikrofonem.

Ważne informacje

1. Nie robię tego za darmo (Uświadamiam tylko ze ja naprawdę sporo wiem i jeżeli potrzebujesz pomocy, to ja ci pomogę i nie będziesz musiał pół dnia spędzić na szukaniu 1 błędu/problemu napiszesz do mnie a odpowiem i pomogę ogarnąć każdy problem jestem otwarty na testy wiedzy na temat pluginów i minecraft dla niedowiarków )

2. Nie daje od razu paczki najpierw wrzucam ją na hamachi aby pokazać ze zrobiłem to co chciałeś a następnie proszę np: o przelanie 10 zl (Zalezy od czasu poswięconego na stworzenie paczki a za pomoc w ogarnięciu błędów juz nic nie chcem nastepnie daje ci ja do pobrania wrzucasz na serwer i w razie jakiś małych wzmianek konfiguracji bez problemu pomogę

3. Nie znasz nazw pluginów ? ale masz pomysł spokojnie powiesz mi swój pomysł a ja ci postaram pomóc ci dobrać pluginy i razem stworzymy epicki serwer

4. Nie domagam się żadnego admina czy czegokolwiek za to że coś tam zrobiłem po prostu robię i pomagam w problemach błędach

5. Nie buduje map !

6. Kontakt po przez mpcforum

Opublikowano

Człowieku po 1 pomoc jest za darmo więc zastanów się co piszesz.

Jak by ktoś kopał leżącego to byś mu powiedział za 10 zł Tobie Pomogę .

Zastanów się nad tym

Pozdrawiam

Opublikowano

błąd w temacie 'wejdzi' ? Czy nie powinno być wejdź? :D

A poza tym ja za free ogarnę serwer ;)

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...