Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka pytań dot. M24

NaimaD25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam kilka pytań dotyczących M24 :

1.Czy po trafieniu w głowę ZAWSZE zabiera 100hp ?? Bo w standardowej bardzo często mam +85 , +99 . Jeśli tak ma być dalej wolę zainwestować w M95 :)

2.Ile zazwyczaj zabiera hp po strzale w brzuch ?

3.Jakie dodatki polecacie i ile na nie kasy trzeba wydać ?

Dziękuje i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Kup pakiet Jtriger bo M24 jest na małe i średnie odległości (bez dodatków) a M95 lub dobre dodatki do M24 będą kosztowały więcej niż cały pakiet.

Co do pytań: 1. Na dlekie odległości może nie zabić na heda 2. Ok. 45-50 3. Lufa precyzyjna, magsy viper, kolba na celność i luneta snajperska range ace

Opublikowano

Co ty pierdolisz zawsze w Heada zajebie :P

M24 jest szybkie i podręczne, uniwersalne powiedziałbym, ale zamiast tego spróbuj Gola lub jak użytkownik wyżej wspomniał kup pakiet Jtriger

OndteAw.png
Opublikowano

@Up

Nie zgodzę się, myślę, że lepsze M24 :) Ale zawsze będzie kłótnia o to, co z tych dwóch lepsze :) Po prostu GOL jest bardziej jak M95, M24 jak L96. Jak kto woli, zależy od stylu gry :D

@Top

1.Zawsze zabiera 100 hp (więc nie zabija tylko tych z 110), a GOL już nie.

2. Na dystansie do 70 metrów jakieś 51 - 52 hp, na dalszym - 48 lub 49.

3. Precyzyjna, Vipery, kolba na +4 celność (nigdy nie pamiętam która to :D), luneta może być i standardowa, z tą bronią gra się na max 150 metrów.

Zaufaj mi, mówi Ci to wielomiesięczny (o ile jest takie słowo) użytkownik M24 ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...