Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie działa mi MOD ani metin!

jachniwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!

Potrzebuje pomocy , pobrałem moda z Metin2mod.tk do nowo zainstalowanego metina wgrałem moda , i pobrałem i zainstalowałem program , który musi być pobrany i ani Metin2 ani Mod mi nie dziala prosze o pomac dodam ss'a jaki błąd mi wyskakuje przy włączaniu . Prosze o odp pod tematem PROSZE o POMOC !!!!

post-806127-0-45088000-1359142314.png

Opublikowano

Jak już pobrałeś najnowszą wersję clienta ze strony to musisz ją jeszcze zaktualizować patcherem. Dopiero wtedy wgraj KamerModa i odpalaj tą aplikację jako administrator. Prawym przyciskiem myszy kliknij w lauchera, potem Właściwości oraz zakładka Zgodność i na samym dole jest do zaznaczenia owa opcja. Potem przycisk Zastosuj i OK.

Opublikowano

Po zrobieniu części pierwszej, czyli zaktualizowanie plików Metina patcherem i wgranie najnowszego KamerModa ze strony, musisz wejść w folder gdzie masz tego klienta z modem oraz prawym przyciskiem myszy kliknąć na laucher kamera. Wybierz Właściwości --> przeniesie Cię do wyboru 5 zakładek, które masz u góry - wybierz Zgodność i na samym dole jest opcja do zaznaczania, aby otwierało plik jako administrator. Jeśli nie rozumiesz to za każdym razem, gdy uruchamiasz Metina, kliknij prawym przyciskiem myszy, a następnie "Uruchamiaj jako Administrator."

Opublikowano

Zrobiłem tak jak mówiłeś dalej jest to damo :/

Skasowałem ten plik lecz , teraz włączam przez tego moda , ale metin2 zwykły sie otwiera " robie wszystko tak jak piszecie i nie dziala :/

Opublikowano

Odpal patcherem i zaktualizuj wszystkie pliki w cliencie, a dopiero wtedy wgraj moda i otwieraj przez aplikację kamera (nie przez Metin2.pl!). Po czym stwierdzasz, że zwykły Metin Ci się otwiera? Spróbuj się zalogować i kliknąć załóżmy F6, jeśli wyskoczy okienko z cheatami to jesteś na modzie.

Opublikowano

podacie link z modem na na stronie metin2mod.tk jest ale niemoge pobrac stamtad jakas chuj... strona do pierania chce pobrac za darmo i musze czekac 30sekund potem wpisac kod i wyskakuje mi cos po angielsku na czerwono i chuj....

pomoze ktos ???? będę wdzieczny !!!!

Opublikowano

podacie link z modem na na stronie metin2mod.tk jest ale niemoge pobrac stamtad jakas chuj... strona do pierania chce pobrac za darmo i musze czekac 30sekund potem wpisac kod i wyskakuje mi cos po angielsku na czerwono i chuj....

pomoze ktos ???? będę wdzieczny !!!!

Źle przepisujesz kod, na pewno ;-) Weź odśwież obrazek i szukaj jakiegoś banalnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...