Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duze zuzycie procesora podczas grania ?

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System :

Microsoft Windows XP

Professional

Wersja 2002

Dodatek Service Pack 3

Komputer :

AMD Athlon 64 processor

3000+

2.01 GHz, 1,25 GB RAM

Dysk :

Pojemność :

55,8 GB

Wolne miejsce :

29,8 GB

Zajęte miejsce :

26,0 GB

Monitor :

Benq G922HDAL

b_560_95_1.png

Opublikowano

Podaj cały sprzęt, GPU, CPU, zasilacz

sprawdzisz np. Speccy, CPU-Z lub HWMonitor (daj screeny)

ale już widzę że sprzęt za słaby, za mało ramu o jakieś 0,5-1GB, słabiutki procesor

Opublikowano

Podaj cały sprzęt, GPU, CPU, zasilacz

sprawdzisz np. Speccy, CPU-Z lub HWMonitor (daj screeny)

ale już widzę że sprzęt za słaby, za mało ramu o jakieś 0,5-1GB, słabiutki procesor

Kurde bo ja kasy nie mam a na kompach sie nie znam co do kupna procka,ram,karta itd. + zasilacz.Powiem tylko tyle,ze dwa dyski mi nie dzialaja sa to : D: i E: jak je odpalam pisze,ze sa uszkodzone lub nieczytelne

Tu masz ss http://scr.hu/0aje/a6by8

P.S Gdy nagrywam na dysk C: mam lagi ( wiadomo powinienem nagrywac na D: albo E: ale nie dzialaja :((

Jak mozecie powiedzcie mi jak je podlaczyc albo cos , bo kurde bez dwoch dyskow to jak bez rak ; [

Jezeli chodzi o kupno nowego komputera to moj budzet : 1500zł pod warunkiem,ze bedzie Win 7 i dobra karta oraz procek ;0

Co do kupna nowego kompa.Oplaca sie kupowac na ebay'u.pl ? Czy pojechac do mediaexpert albo avans i tam zakupic sprzet :> ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie kupuje się gotowych komputerów, jak chcesz napiszę Ci dlaczego ale w skrócie to szajs

Za 1500-1600 zł masz G860 + HD7770 bez systemu co jest już dość wydajnym zestawem (nowe gry medium-high)

Opublikowano

A np. przy nagrywaniu ile by wynioslo fps ? Dyski po ile by mialy.Duzo malo ? Pasowalo by do takiego kompa Win xp professional :> ?

b_560_95_1.png

Opublikowano

500 GB dysku, nagrywanie minecrafta bez lagów, kilkadziesiąt FPS (nie jestem w stanie oszacować ile, ale dużo)

Win XP by pasował ale on czyta max 3GB ramu, lepiej Win7 64 bitowy i 4/8 GB ramu

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=71068&s=70997&s=73501&s=73171&s=72237&s=15240&s=63363&s=61601&s=64718

taki zestawik, troszkę poza budżet ale warto dopłacić

+ system Win7 64 bit i kosisz ;p

Opublikowano

Zamówić z tej strony co Ci podałem, przyjeżdża złożony pod dom, w żadnym serwisie czy sklepie dobrego Ci nie złożą bo oni tylko zarobić chcą

Opublikowano

Ok pomysle,troche problem z kaska niestety ;(

Ale najaralem sie na tego kompa tak,ze (sory) Chuj xD

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...