Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft [1.4.7] serwer RPG. Prawdziwe RPG !

PanMateo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmn... Prezentacja słaba, serwer 10 slotow na wojny gildi ? Serio ? Nie polecam serwera - Strasznie nudno się gra

|| Już ponad pół roku na Mpc ||

|| Zapraszam na serwer minecraft CraftyPL ||

Opublikowano

Hmn... Prezentacja słaba, serwer 10 slotow na wojny gildi ? Serio ? Nie polecam serwera - Strasznie nudno się gra

A grałeś na tym serwerze?

Średniowiecze to nie tylko wojny gildii. Grałem na paru serwerach co miały taką logikę i zawsze coś mi nie pasowało ,dlatego stworzyłem swój ,którego factions jest częścią a nie całością.

Admin ,proszę zdejmij mi trochę ostrzeżeń, już będę grzeczny :).

Opublikowano

Mi się wydaje że gra tu się fajnie! Tylko serwer trzeba zrozumieć, a nie wejść zobaczyć i wyjść Jeśli nie wiecie jak działa cały system serwera zapraszam do ''oglądnięcia'' tego filmiku:

http://youtu.be/aatRhmAHxlI

Zaczynałem tam jako podróżnik. Obywatela zdobyłem po paru dniach gry. (Obywatel-ranga którą dostaje się po zakupie działki lub domku w mieście)

A jak ktoś nie wie jakie są rangi to na forum jest wszystko ładnie opisane! Wystarczy tylko umieć znaleźć tego czego się szuka !

Myślę że ty mic319 wcale nie grałeś, a serwer oceniłeś po reklamie, która jest świetna !

Hmn... Prezentacja słaba, serwer 10 slotow na wojny gildi ? Serio ?

Podobno w następnym miesiącu ilość slotów zostanie zwiększona!

Pozdrawiam !

Opublikowano

Grałem trochę, naprawdę jest bardzo słabym serwerem... 97Avengers z tego co widziałem na serwerze to jesteś kolegą HeadAdmina więc nie dziwne że oceniasz go pozytywnie. A jeśli chodzi o sloty to ''Podobno'' zwykle oznacza napewno nie.

|| Już ponad pół roku na Mpc ||

|| Zapraszam na serwer minecraft CraftyPL ||

Opublikowano

Grałem trochę, naprawdę jest bardzo słabym serwerem... 97Avengers z tego co widziałem na serwerze to jesteś kolegą HeadAdmina więc nie dziwne że oceniasz go pozytywnie. A jeśli chodzi o sloty to ''Podobno'' zwykle oznacza napewno nie.

Grałeś na nim to możesz nam powiedzieć co Ci się w nim nie podobało? Bardzo chętnie to zmienię. Grałeś na nim trochę. Ile 5 minut, 2 godziny, 2 dni ? Serwer jest naprawdę bardzo słabym serwerem ? Napisz dlaczego. Skoro jest ,aż BARDZO to na pewno masz wiele argumentów aby to uzasadnić. Każdy może powiedzieć ,że coś jest beznadziejne bo mu się TAK WYDAJE ale nie każdy potrafi to uzasadnić bo nie wie jak.

Admin ,proszę zdejmij mi trochę ostrzeżeń, już będę grzeczny :).

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...