Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ - Czy mi pójdzie?

Reyal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy mi pójdzie gra WarZ? Oto mój sprzęt:

- Procesor intel core 2 duo 2x2.2ghz

-Ram 1 gb (dokupię 4 gb = 5 gb)

-Karta graficzna 1 gb ram palit geforce gts 250.

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

Działać... ale jak? Na najniższych z pikselami, czy na średnich? Czy na wysokich? Ile fps? Bo, że działać będzie, to wiem, ale jak będzie działać?

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

Ja mam 4x 2.40 procka, 4gb ramu i kartę geforce 9600GT 512 i gram na 2 opcjach medium, reszta low i przy większych miastach są duże fps dropy. Więc nie porywaj się nawet, jeśli nie chcesz grać na low. Przy 1gb to Ci nawet nie odpali. ( Btw, jaki masz OS.? Bo vista potrzebuje CO NAJMNIEJ 1gb do jako takiego funkcjonowania, nie mówiąc już o grach .. a pewno masz lepszego winka, więc i bardziej pamięciożernego. ;s )

@Up, menhils. Jeśli ten dysk jest SSD, to ma to jakieś znaczenie ( w co wątpie, bo SSD 64gb kosztuje 3-4 stówki). Jeśli magnetyczny, to nie ważne, czy to będzie pierdyliard TB, czy 250GB, bo każdy działa tak samo.

Opublikowano

To sobie pograłem, może zostawić ten temat jako temat zbiorczy? Bo zapewne nie tylko ja chcę się zapytać ;D Dzięki za pomoc, ale jestem zawiedziony.

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

A mi na średnich ta gra się zacina. Mam u taty 6 gb ramu, procesor 4x 2.0, karte graficzną GeForce GT 525M 2 gb i mi działa na low w maks fpsach a jak dam na średnie to już 10-11. O high już nie wspomnę. Czego może to być wina? Laptop ma rok...

Opublikowano

Właśnie mam to samo... Mimo w miare dobrego sprzętu mam jedynie problemy z War Z ... Inne gry mi chodzą na najwyższej grafice bez lagów.. A na War Z mogę grać na Low, czasem dociągnie do Medium ..

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

on to ma komputer lepszy od NASA a tak na serio nie wiem tu trzeba mieć bardzo dobry komp sam na streamie oglądałem gościa który miał 60fps nikt nie chce powiedzieć jak, istnieją programy do ogarniecia fps ale dużo one nie dają.

sygnafranc.png

Opublikowano

Sprawdź czy Ci pójdzie :

Minimum System Requirements

(30fps on LOW in 1280x720 )

CPU: Intel Core 2 Duo 1.8GHz or similar AMD

RAM: 2GB of RAM

HDD: 2GB of HDD space

VIDEO: nVidia 9600 or similar ATI, 512MB dedicated video memory

VIDEO: Pixel shaders 2.0

Recommended System Requirements

(60fps on HIGH in 1920x1080)

CPU: Intel Core 2 Duo 3.0GHz or similar AMD

RAM: 4GB of RAM

HDD: 2GB of HDD space

VIDEO: nVidia 570 or similar ATI, 1GB dedicated video memory

VIDEO: Pixel shaders 2.0

:)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

tak?

2x 3.07ghz

4gb ram

64 bity

karta 1gb

średnie - 30/40 fps bez spadek.

mi chodzi normalnie a super komputera nie mam ;)

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

@up

LOL co nam po tym ze napiszesz karta 1gb , ja mam karte ''200gb'' a nie moge odpalic tej gry - pamięć karty to nie wszystko ... możesz mieć jakiegoś gtka 250 z 2gb pamięci a zegarami na 300 mhz..

Opublikowano

FPSy zależą również od internetu, ludzie ogarnijcie się. Poza tym jeżeli masz zawalony dysk też nie będziesz mieć dużo FPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...