Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który telefon lepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy, do czego go będziesz używał ;) Ja bym brał NEO, bo PLAY jest bardziej pod gry ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Po obczajeniu tych modeli stanowczo wybieram Xperia NEO, ma lepsze bebechy, tak więc mniej się zacina i lepiej chodzi. Ogólnie lepiej się prezentuje i posiada więcej pozytywnych opinii. :)

Opublikowano

Po obczajeniu tych modeli stanowczo wybieram Xperia NEO, ma lepsze bebechy, tak więc mniej się zacina i lepiej chodzi.

Ciekawe

Opublikowano

Chodzi mi telefon do słuchania muzyki taki bardziej do szkoły granie itd . możecie dać inne propozycje do 1000 zł

mihcio15.png

Opublikowano

Z tych dwoch neo, ale inne fony to np. SGS chyba nie musze tlumaczyc,

Xperia play to PSP z ktorego da sie dzwonic, nie na odwrot!

image.png 

Opublikowano

A jakieś lepsze od neo v ? no nie wiem słyszałem coś o xperia t lub to co napisał kolega na górze xperia gs ? Chodzi mi aby nie było lagów najlepsze parametry

mihcio15.png

Opublikowano

Nowy fon to xperia Z.

Wszystkie nowe gry ci bd na nim chodzic ptzez najblizsze 10 miesiecy

Autor tematu chciał telefon do 1000 złotych.

A Xperia Z najtaniej za 2800. I jeszcze chyba premiery nie było.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Xperia play to słaby telefon ponieważ:

- ma plastik jak neo v i pozłacane elementy które są zdarte po 2miesiącach

- gałki i guziki górne są strasznie niewygodne

- nie ma aktualizacji do androida 4

- ma zablokowany bootloader (by modować trzeba go odblokować = koniec gwarancji na zawsze)

Ja mam ace2 i jestem bardzo zadowolony. Mój kolega ma xperie play i różnica prędkości między nimi jest ogromna. Ja już gram w minecrafta kilka sekund a mu się świat ładuje. Vice city chodzi mi płynnie na może i nie najwyższych detalach (wygląda i tak lepiej niż na ps2) a na play ta gra to pokaz slajdów.

Radziłbym tobie poczekać z miesiąc bo ace 2 może dostać aktualizacje do JB (jelly bean android 4.1). Jak dostanie to bierz a jak nie to dołuż 200zł do galaxy s advance ponieważ ma już aktualizacje, ma ten sam procesor tylko wyższe taktowanie o 200mhz (jest wydajniejszy ale wydaje mi się, że max 3miesiące i będzie custom kernel do ace2 i wykręci się ponad 1ghz).

Opublikowano

Nie wygląd sie liczy. Ja polecam Xperia T jest naprawde zajebista i wytrzymala kazda gra itd dziala bez zazutu oczywiscie mozna podkrecac procka itd :) ja polecam albo htc (jest wiele modeli ale ja polecam ta metalowke seo..) lub motorole razr chyba kipisz te telefony w cenie do 2000zł

abszorekzmniejszaczpl77.png

Opublikowano

Play nie jest taki straszny . Kazdy telefon po 2 miechach wyglada jakby przez niego tornado przelecialo;p Czy to nokia czy se i tak sie zetrze obudowa i tak ;p Orginalna obudowa wytrzyma 2 miechy przy moim uzytkowaniu i napisy znikaja ;p A co do telefonu To Neo V jak chcesz do gier to kup sobie psp bo se x play do gier sie nie nadaje mimo ze jest do tego przystosowana to jest bardzo nie wygodna;p

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...