Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Varus czy Darius !? Pooomocy !

-sHizZzeR.

Tak jak w temacie  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto ?

• Darius
      4
    • Varus
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie.

Chciałbym fajną postać któa mi się nie zudzi.

Mam ochotę na Dariusa, ale boję się , żę każdy będzie mówił mi, że gram Dariusem, a on to taki noob i wgl... co sądzicie o Varusie ?

1364336074-U779939.jpg
Opublikowano

Polecam, Varusa! CC z E,R, + jak zrobisz dobre combo to zetniesz jakiegoś adc za jednym razem :) Ogólnie bardzo sympatyczna postać i rzadko banowana na rankedach.

Opublikowano

Dariusem nie graj ponieważ jego ult resetuję sie tylko po kilu. Także ty bedziesz zabierał wszystkie kille swojej drużynie i co za tym idzie tylko ty się sfeedujesz.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Jak dla mnie lepszy jest darius choć na rankedach sobie nim rzadko pograsz na tym niższym elo. Posiada on przyciąganie i ulti do ks :P farma bardzo łatwa więc będzie ci nim łatwo grać na pewno łatwiej niż varusem

do6qfp.jpg

Opublikowano

Darius- top, na rankach prawie nigdy nie zagrasz

varus- bot, mocny adc, dobry poke, op q (fajnie sie stealuje barona/dragona), przydatne ulti do tfów, slow, dobry picka na ranki

chyba na 1000 elo banowany.

na 1400 + nigdy nie banuja , juz nawet shena / mumiii nie banuja

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...