Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie odnośnie "dragów".

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam do was pytanie odnośnie samochodu, a więc jaki samochód mam wybrać do dragów?(Za Boosty - cena tak do 4k boostów max.)

Opublikowano

Poczekaj sb na wyprzedaż. Za kilka dni zmiana samochodów!

Albo jest Toyota Supra wersja drag za chyba 1820SB.

Ja sb kupiłem na ostatniej wyprzedaży "Bentlaja" we wersji Drag, i jestem z niego zadowolony.

Opublikowano

Tak zrobie :) Za ile dni zmiana samochodów? Kupiłem dziś sobie nissana skylina (tego czerwonego) do pościgów, opłacało mi się? On zniknie czy jak? Bo pisze, że oferta jest czasowa.

Opublikowano

Jak sobie kupiłeś tego nisanna Nismo z Oferty na czas ograniczony to dobrze zrobiłeś! Auto bardzo dobre, a w pościgach będzie wymiatać, sam sobie go kupie!

W poniedziałek powinna być zmiana!

Opublikowano

Jak sobie kupiłeś tego nisanna Nismo z Oferty na czas ograniczony to dobrze zrobiłeś! Auto bardzo dobre, a w pościgach będzie wymiatać, sam sobie go kupie!

Dzięki za odpowiedź :) Jeszcze poczekam na wypowiedzi innych graczy jeśli chodzi o samochody do "dragów" i mam dodatkowe pytania, otóż ile trwa statystycznie "oferta ograniczona"? I czy potem dany samochodzik znika z ofert kupna?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :) Jeszcze poczekam na wypowiedzi innych graczy jeśli chodzi o samochody do "dragów" i mam dodatkowe pytania, otóż ile trwa statystycznie "oferta ograniczona"? I czy potem dany samochodzik znika z ofert kupna?

Jeśli oferta jest ograniczona czasowo to znaczy, że zniknie maksimum za dwa dni (na trzeci dzień) i długo nie wróci. Trudno doradzić bo najlepszy za tą kwotę jest Bentley ale po co go kupować skoro można za IGC? Nie wiem czy ta jedna modyfikacja robi aż tak ogromną różnicę. Ja brałbym coś co po ulepszeniu zostałoby w klasie B. Samochody tam nie są już takie wolne, a raczej nie dorzuci Cię do Zondy, CCRX, F1 itp. w przeciwieństwie do klasy A. Ja brałbym Suprę, albo Eclipse w wersji do dragów. Pierwsza jest na promocji, a po włożeniu trochę lepszych części i dobiciu 599 będzie świetny.

Nie wiem o jaką zmianę Ci chodzi ale z pewnością nie ma opcji by dali nowe samochody za IGC. Jeśli chodzi o wyprzedaż to niekoniecznie, czasem dawali nową na weekend albo i w środku.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie wiem o jaką zmianę Ci chodzi ale z pewnością nie ma opcji by dali nowe samochody za IGC. Jeśli chodzi o wyprzedaż to niekoniecznie, czasem dawali nową na weekend albo i w środku.

Nie za IGC tylko SB, dzisiaj popołudniu była zmiana Dodano Reno clio i Megan 2x style. Nowa wyprzedaż będzie w poniedziałek!

We czwartki i poniedziałki są zmiany wyprzedaży (wiem, ponieważ prowadzę taki dziennik mały i notowałem wyprzedaże)! Chyba że EA zaśpi.

A te ulepszenia aerodynamiczne coś wogóle dają? Wytłumaczy mi to ktoś po "chłopsku" ?

Przykład Bentley Continental Supersports (Coupe) mam wersje drag z tym skilem aerodynamicznym i na 2 koncie mam też tego Bentley'a tylko bez tego skil'a.

Bentley ze skilem przyśpiesz o wiele lepiej niż ten bez skila. Szybciej osiąga prędkość max co w dragach jest pomocne ponieważ szybciej jesteśmy na mecie.

Aktualnie nie opłaca się jeździć dragów ponieważ na botach jadą prawie wszyscy.

Opublikowano

Nie za IGC tylko SB, dzisiaj popołudniu była zmiana Dodano Reno clio i Megan 2x style. Nowa wyprzedaż będzie w poniedziałek!

We czwartki i poniedziałki są zmiany wyprzedaży (wiem, ponieważ prowadzę taki dziennik mały i notowałem wyprzedaże)! Chyba że EA zaśpi.

Przykład Bentley Continental Supersports (Coupe) mam wersje drag z tym skilem aerodynamicznym i na 2 koncie mam też tego Bentley'a tylko bez tego skil'a.

Bentley ze skilem przyśpiesz o wiele lepiej niż ten bez skila. Szybciej osiąga prędkość max co w dragach jest pomocne ponieważ szybciej jesteśmy na mecie.

Aktualnie nie opłaca się jeździć dragów ponieważ na botach jadą prawie wszyscy.

Btw. mi bot nie działa :/ Daje to multiplayer, uruchamiam bota i nie chce dołączyć. To tak poza tematem

Opublikowano

on sam się nie dołączy ty musisz wejść do wyścigu wieloosobowego i gdy jesteś w poczekalni to wtedy uruchamiasz bota!

Potem bot naciska Ścigaj się ponownie i tak to działa.

Dzisiaj do gry dodano nowy samochód

LAMBORGHINI MURCIÉLAGO LP 640 „VESPER” DRAG EDITION

w cenie 6100SB

CAR_LAMBORGHINI_MURC_LP640_DRAG--468x141.jpg

Opublikowano

Dzięki za wszystko :) Bardzo pomogliście mi w szczególności Ty peter, temacik można już zamknąć. Jeszcze raz dziękuję wszystkim którzy się udzielali.

@edit: Ide obejrzeć lambo :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...