Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Ukraść konto na Metin2.pl .?

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Huehuehue, nawet jeśli ukradniesz każdy szanujący się gracz zgłosi to do supportu i konto odzyska. A Tobie może grozić niezła kara. ;) Ja bym cię chociaż na 5tys zł ukarał.... ;)

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

Huehuehue, nawet jeśli ukradniesz każdy szanujący się gracz zgłosi to do supportu i konto odzyska. A Tobie może grozić niezła kara. ;) Ja bym cię chociaż na 5tys zł ukarał.... ;)

Zrobiłem Ci Coś , że ukarałbyś Nie na kare 5 Tyś. Złotych ... Ukradłem Coś .. Nie .. No właśnie może Tak sobie Pytam się Jak To Zrobić ..

sygna_player.gif

Opublikowano

Ukradłem samochód dla celów edukacyjnych - wyobrażacie to sboie ? xD

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Prosze... prosze bardzo ! zdobądź konto kogoś zaufanego na serwerze a na pewno wstąpią do ciebie najmilśi koledzy świata i będziesz mógł myśleć o metinie przez najbliższe 2-5 lat.

Opublikowano

Proszę Nie Spamić Zrobiłem Własnego KeyLogggera Do Celów (Edykacyjnych) Widać Ludzie Którzy Się Znają Nie Chcą Odpowiadać a Ti Co Chcą Pospamić to Spamią -,- Można Zamknąć Nikt Nie Pomógł ;/

sygna_player.gif

Opublikowano

Nie rozumiesz. Oni nie spamią tylko próbują Ci dać do zrozumienia, że nie tolerują złodziei. Pomyśl sobie tak - masz konto, na które pracowałeś 3 lata i nagle ktoś Ci kradnie cały ekwipunek. Miłe? Wydaję mi się, że nie. Nie ma opcji na kradzież konta ot tak. Stwórz poprawnego keyloggera, którego nie wykryje anty-wirus (masz szansę na stworzenie takiego jak 1 na 100 tysięcy), wyślij graczowi Metina i licz, że coś zyskasz, ale i tak nie cierpię takich oszustów. Sam kiedyś straciłem postać oraz przedmioty, które były warte ponad 3.000 zł.

Opublikowano

Dziecko neo które nie potrafi nic zdobyć samego to chce KRAŚĆ ŻENADA JESTEŚ CHŁOPCZYKU NAPRAWDĘ ŻAŁOSNY ! LEPIEJ SIĘ WEŹ ZA NAUKĘ A NIE ZA KRADZIEŻE !

Opublikowano

Nie będziemy pomagać ci okradać innych.

/cls

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...