Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]4800/6300 IP

FFushi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey Yo ! :)

Chciałbym prosić o pomoc w wybraniu championa - najlepiej AD - za 4800/6300 IP

Najlepiej aby postać zabierała spory damage i miała jakiegoś CC - postać do rozwałki. Jednakże nie może być słabym punktem w teamfight'ach.

Moja ulubiona linia to TOP. Aktualnie gram Riven, Xin Zaho, Lee Sin.

Za każdą odpowiedź bardzo dziękuję.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Moim zdaniem jak masz riven to nie opłaca się kupywać innego, bo riven jest najlepsza, ale podobnym champem jest renekton:

-stun

-2 dashe

-op pasywka (ogolnie chodzi o furie)

-ulti dodaje hp

-heal

-pro early

-mówią że w late słabnie ale moim zdaneim to nie prawda (wiadomo że mamy focusować adc a nie tanki :D)

Opublikowano

A co o Vi sądzicie ? Mi ta postać się podoba pod względem skilli (nigdy nią nie grałem), ale wysłuchał bym expert'ów.

Opublikowano

To słuchaj:

Moim zdaniem to szału nie ma, dmg ma przeciętne ma jakąś tarcze, escape (który najpierw ją slowuje) i dobrą farme. Świetne ulti do teamfightów ale są lepsze picki. Jak nie masz ireli to właśnie ją polecam, niby słabe early ale jak ktoś tylko nie ma pancerza to gg win. Możesz nią pójść na mida (dobra kontra na zyre, kate, i inne op apc) Ma dobre gangi i ogólnie jest zajebista. Jednym z jej głównych zalet to:

-doskok

-slow/stun

-dobre poke

-dobra pasywka

-zefir i 35 sec cd ulti

-nie wymaga itemów do dobrej gry

-z feedem czy bez, w dobrych rękach carruje gry

-"looks epic"

Jak dobrze rozegrasz teamfight to nawet nie dostaniesz focusa, skaczesz po carrych, przy czym enemy nie wie gdzie jestes (zakładam że twój team wie co to tf i gdy go rozpoczynasz to wszyscy wbijają)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...