Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Aura g 35lv

lolek2161

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no gratki ladnie ladnie ja na mentalu na 35 chce sobie na s26 wbic 2x g ale zobaczymy jak bedzie.w ciagu tygodnia/dwoch do dwoch max mysle ze wbijesz ja na P ;d

Opublikowano

Widzę, że trochę zostało wpakowane w Item Shop i nie mów, że nie. :-) Jednak i tak gratulację za wbicie tego oraz wytrwałości w zrobieniu Aury na P. Sam osobiście wbiłem sobie na 35 lvl Silne Ciało i Duchowe Uderzenie na G na Solarze bez pomocy IS'u.

Opublikowano

Ładnie :)

Dawno nie grałem na PL-u.

Kiedyś udało mi się wbić na 57 aure na G , to pamietam jak ludzie zadawali pytania , pisali GZ itp..

Teraz też tak jest ?

Pozdrawiam i wbijaj na P :)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Widzę, że trochę zostało wpakowane w Item Shop i nie mów, że nie. :-) Jednak i tak gratulację za wbicie tego oraz wytrwałości w zrobieniu Aury na P. Sam osobiście wbiłem sobie na 35 lvl Silne Ciało i Duchowe Uderzenie na G na Solarze bez pomocy IS'u.

W is wpakowałem tylko na początku 12zł na dropa żeby rozkręcić , ogólnie ta postać jest moim dropem , z momentem wprowadzenia tej funkcji kk za sm to ani razu nie kupiłem sm :>

12zł na początku xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...