Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurde Navicat Błąd

bubeczek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde stawiam serwa po formacie i nie moge nic zrobic z navicatem dobrze robie wszystko a nie moge sie połączyc a baza danych ;/ Reinstalowalem i nic.

RMCF

Opublikowano

ja tam nic nie chcę jeśli pomogę... sprawdź ustawienie połączenia w navicat mogło Ci się tam ip zmienić i czy masz wszystkie 9 portów w portmap pamiętaj o końcówce ip z hamatchi 100

Bądź człowiekiem, daj piątaka. Oczywiście jeśli pomogłem ;P

Opublikowano

a gre odpalasz przez spolszczenie czy przez dlq?? jest taki charakterystyczny błąd (dźwięk) np jak podczas złego hasła? czy nic sie nie dzieje?

Opublikowano

a gre odpalasz przez spolszczenie czy przez dlq?? jest taki charakterystyczny błąd (dźwięk) np jak podczas złego hasła? czy nic sie nie dzieje?

nie odpalam navicat mi nie czytuje bazy to jak mam grac bez konta ;p rainem tez nie bedzie szlo

RMCF

Opublikowano

ehh... network setings w virtual zmienileś ? sprawdz to de0 czy masz ip oba wpisane i tam gdzie trzeba koncowke 100

Opublikowano

Nie rób ze mnie idioty ;p Jak wykasowac navicata razem ze wszystkim bo kasowalem all pliki i i tak zostawalo jak zainstalowalem to mt2

RMCF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...