Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]6300IP Jungler

Mizard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6 300 IP

Zależy mi na: Na dobrym ganku i przyzwoitym czyszczeniu jungli.

Preferuję: - Nie wiem co tutaj napisać. Chce kupić dobrego junglera za 6,3k IP. Myślałem nad Skarnerem.

Opublikowano

Żeby to się nie powtórzyło. Posiadam aktualnie te parę championów spełniających role junglera; Jax, Amumu, Jarvan, Shaco, Lee Sin, Olaf, Riven, Malphite

btw. Prosiłem o championów w cenie 6300IP.

Opublikowano

Sorki, nie oriętuję się w cenach, bo mam większość postaci, ale wiem, że Rengar za 6300 i też jest dobry, z krzaków ma doskok, dobry dmg po Q, slow pod E i armor/mr.resist na W. Do ganków jest o tyle gorszy od Lee, że ma doskok tylko z krzaków.

Opublikowano

Sorki, nie oriętuję się w cenach, bo mam większość postaci, ale wiem, że Rengar za 6300 i też jest dobry, z krzaków ma doskok, dobry dmg po Q, slow pod E i armor/mr.resist na W. Do ganków jest o tyle gorszy od Lee, że ma doskok tylko z krzaków.

No problem. Mogłem sam wspomnieć o posiadaniu kilku championów, bo jak najbardziej bym kupił Lee jak bym go nie miał. Myślałem nad Rengarem, na razie nie kupie go, myślę ciągle nad kupnem Skarnera, bo przyjemnie mi się nim gra. Jeśli ma ktoś jeszcze jakąś dobrą propozycje to proszę, może mnie przekonasz, na razie dziękuje ci. Poczekam na inne propozycję.

Opublikowano

Żeby to się nie powtórzyło. Posiadam aktualnie te parę championów spełniających role junglera; Jax, Amumu, Jarvan, Shaco, Lee Sin, Olaf, Riven, Malphite

btw. Prosiłem o championów w cenie 6300IP.

Sejuani ma dobre gangi. Skarner no i SHYVANA

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

ja osobiście polecałbym shyvane.

szybko się nią jungle robi w pózniejszsym etapie gry GOD MODE, a na 6lvl po ogarnięciu epickie gangi.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Co do Skarnera :

+ Bardzo szybka jungla

+ Efektywne ganki

+ Porządne CC

+ Dodatkowa prędkość

+ Ult eliminujący ad/ap carry z teamfightu

+ W late niezniszczalny

- Jak Cię zgankują na blue to po Tobie.

- Bez blue/regeneracji many długo nie pociągnie

Shyvana też dobra, ale uważam, że Skarner czy Rengar byliby lepsi od niej. To naprawdę trudny wybór, bo wszystkie te postacie są dobre do jungli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...