Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rp i Ip

minus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam troszkę pytań do waś doświadczonych graczy w LoLa, ponieważ ja gram pierwszy raz.

1. Mam 400RP oraz 450 IP, kupywać za to jakąś postać za to czy lepiej dozbierać IP i kupić coś lepszego?

2. Czy opłaca się kupic Mastera Yi za 450 IP, a może jakąś inną postać?

Minus.png
Opublikowano

Mam troszkę pytań do waś doświadczonych graczy w LoLa, ponieważ ja gram pierwszy raz.

1. Mam 400RP oraz 450 IP, kupywać za to jakąś postać za to czy lepiej dozbierać IP i kupić coś lepszego?

2. Czy opłaca się kupic Mastera Yi za 450 IP, a może jakąś inną postać?

1. RP Sobie odłóż na jakiegoś skina, a za IP jeśli chcesz możesz kupić jakąś postać.

2. Tak, Master Yi to dobra postać szczególnie na początkowych lvl'ach, dobra jest również Ashe. O postać zapytaj w dziale wybierania championów.

Game Over

Opublikowano

Nie potrzebujesz Mastera ponieważ co tydzień jest rotacja nowych postaci i przez ten tydzień gra się nimi za darmo, a grając nimi możesz sobie zarobić na jakąś lepszą postać oraz lepiej ogarnąć lola.

Opublikowano

Kasę zostaw na skina i na razie pograj tymi z rotacjami i zobacz, który champion ci pasuje najbardziej. Jeśli już sobie takiego upatrzysz zbieraj na niego IP, kup go, a potem czekaj na jakąś przecenę skinów i kup za te 400 RP :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...