Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Farmheleper, farmerama bot

szczurek705

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

siema szukam jakis botow do farmeramy z trybem automatycznym.. nie moge nic znalesc a kiedys tak fajnie smigalo;d ma ktos kto moze udostapnic?

witam mam cos takiego napisz na gg 2737233 pozdro

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam czy mógłbym prosić o linka do framhelper

z góry dziękuję

Polecam bota ze stronki farm.bot.nu.

Potrafi siać, zbierać, podlewać. Ma niesamowitą zaletę, działa 24 godziny na dobę, nawet gdy wyłączysz komputer.

Pozdrawiam

Opublikowano

Potrafi siać, zbierać, podlewać. Ma niesamowitą zaletę, działa 24 godziny na dobę, nawet gdy wyłączysz komputer.

Pozdrawiam

auto promocja?

Opublikowano

Pozdrawiam

W celu rejestracji wystarczy podać login i hasło oraz maila do farmy.... nie napisali tylko czy pożegnać się z nią od razu czy tylko z towarem na GT.

Opublikowano

W celu rejestracji wystarczy podać login i hasło oraz maila do farmy.... nie napisali tylko czy pożegnać się z nią od razu czy tylko z towarem na GT.

Spróbuj. Może się spodoba. Jest już parę osób które używają i są zadowolone.

Pozdrawiam

Przy okazji jak już piszę posta. Jedna z osób na priv prosiła mnie o podanie szczegółow.

Bot potrafi siać, zbierać plony, podlewać, nawozić. Potrafi karmić i zbierać zwierzęta. Potrafi zbierać plony z drzew.

Ma opcję zbierania dziennych prezentów i kupywania wody jeśli zabraknie. Do tego w młynie produkuje paszę

według kolejki lub zależnie od zapotrzebowania. W przypadku pól można zdefiniować które pole czym obsiać.

Bot to wszystko robi automatycznie nonstop przez 24 godziny na dobę. Proces bota działa na serwerze dzięki temu może

tak pracować. Jest to zaletą ale może być wadą. Wadą ze względu na wykrywalność, teoretycznie bardzo łatwo

wykryć wszystkie boty i zablokować. Mam pewien pomysł jak to obejść - zostawiam to na przyszłość.

Czy można stracić konto? Pewnie tak, jak w przypadku każdego innego bota.

Pozdrawiam

Opublikowano

Spróbuj. Może się spodoba. Jest już parę osób które używają i są zadowolone.

Pozdrawiam

Hmm, a jak sprawdzić, czy w czasie GT nie ogołocicie kont?

Opublikowano

Nie ogołoce kont bo mam ciekasze rzeczy do robienia niż granie w farmerame. Programowanie jest moją pasją, a z gier wole

bardziej zawansowane gry np Fallout lub Civilization. Bot powstał bo jest ciekawym rozwiązaniem technologicznym i ciekawi

mnie w którym kierunku będzie się rozwijał i jak daleko.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...