Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ECC Poland 25-27.01.2013

Vaveyzer_Gaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,orientuje sie ktos moze czy na ECC Poland (W multikinie w zl. tarasach) beda rozdowane skiny (i jak bedzie wygladac ich rozdawanie oraz jakie)? Jesli ktos byl badz po prostu cos o tym wie bylbym wdzieczny za odpowiedz,pozdrowiam :)

Opublikowano

podobno kibole bardzo goscinnie beda rozdawali wpierdol

Uwazaj zebys ty go przypadkiem nie dostal (nie od mojej osoby,ogolnie pisze,w koncu kibole sa bardzo goscinni) ;) A przepraszam,zapomnialem, jak juz przyjedziesz do StoLicy ze swojej wsi
Opublikowano

podobno kibole bardzo goscinnie beda rozdawali wpierdol

Takim "kozakom" z checia ;)

@topic

Dzisiaj byli moi koledzy i nic nie dostali. Ja jade jutro wiec zobaczymy ale z tego co podsluchali to jutro maja byc

Opublikowano

Byłem i dostałem k9 nasus . Losowo czasem ktoś daje 10 skinów z riotów

Czyli,ze moge do nich podejsc,spytac sie kulturwnie czy nie maja i prawdopodobnie mi dadza? :)

Czy po prostu idziesz sobie i nagle ktos wyciaga do Cb karteczke z kodem na skina?

Sorry,ze Was wsyzstkich tak mecze,ale chcialbym wiedziec w miare dokladnie jak to wszystko wyglada

Opublikowano

ok nasusa chodzili z piczkami kodów i dawali w kolejce a gravesa jutro rozdają i jak ktoś może niech mi wexmie jeden bo ja do niemiec wracam ;<

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

ok nasusa chodzili z piczkami kodów i dawali w kolejce a gravesa jutro rozdają i jak ktoś może niech mi wexmie jeden bo ja do niemiec wracam ;<

Jak jutro bedzie graves to ja tam chyba pierwszy w kolejce bede ^^
Opublikowano

to wygląda tak:

Rozdają sami (za free) tylko z łaski i nie zawsze. (co do psa K9)

Jutro Rammus (i ew. Graves w drodze wyjątku) ale raczej tylko w konkurencjach. Będą organizowane jakieś zawody, konkursy, i inne atrakcje, w których będzie można zdobyć takową skórkę. Co do graves'a - w niedziele tak samo :) Raczej nie będą rozdawać "na ładne oczy", zbyt duży popyt na te skórki i byłoby to nie fair wobec innych uczestników event'u. Tyle od organizatorów ;)

Opublikowano

Takie małe pytanko nie odnoszące się do tematu :). Jeżeli ktoś byłby przy rozdawaniu skinów do gravesa, mógłby ktoś mi go wziąźć? Nagrodzę 100 lajkami :)

8372383248.png
Opublikowano

to wygląda tak:

Rozdają sami (za free) tylko z łaski i nie zawsze. (co do psa K9)

Jutro Rammus (i ew. Graves w drodze wyjątku) ale raczej tylko w konkurencjach. Będą organizowane jakieś zawody, konkursy, i inne atrakcje, w których będzie można zdobyć takową skórkę. Co do graves'a - w niedziele tak samo :) Raczej nie będą rozdawać "na ładne oczy", zbyt duży popyt na te skórki i byłoby to nie fair wobec innych uczestników event'u. Tyle od organizatorów ;)

Okej,dzieki wielkie :) To sie bede musial postarac,ale mozesz cos wygram hehe ^^
Opublikowano

Byłem wczoraj i dostałem skórkę nasusa, rozdawali też po ostatnim meczu czapki teemo, koszulki lola, piłki rzucali, naklejki no i oczywiście można było się bawić tymi pałkami kolorowymi :D

Dzisiaj będzie skin rammus full metal, pewnie znowu będą czapki i koszulki bo pytałem o to.

W niedziele graves.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...