Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eff

SieSieSieManko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SieSieSieManko :D

Jak podnieść je do góry ? bo mam kolegę który ma 1020 eff a gra 2x gorzej a wiem o tym bo gram z nim w plutonie codziennie .

Ja mam eff 900 (według XVM 877) i chciałbym je podnieść do 1000 ile mi to zajmie czasu ? co daje duzy skok eff ?

Opublikowano

Nic ci nie da eff... to tylko pokazuje jak dobrym jesteś graczem, ale ta stronka jest bardziej prawdomówna:

http://www.noobmeter.com/

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Najprościej mówiąc zacząć lepiej grać a na to się składa procent wygranych,trafień,średnie uszkodzenia,cap i obrona bazy.

Jeszcze zapomniałem tak samo liczba wykrytych przeciwników i zniszczonych i liczba przetrwanych walk czyli ogólnie wszystko.

Opublikowano

Najwięcej daje capownie i zbijanie capa

Bezsensowne mi się to wydaje, czyli wygrana przez cap jest lepsza od wygranej przez rozwalenie wszystkich ?

@Down:

Mi chodziło o to że to bezsensu że najwięcej eff jest za zbijanie capa i capowanie

Opublikowano

Bezsensowne mi się to wydaje, czyli wygrana przez cap jest lepsza od wygranej przez rozwalenie wszystkich ?

.........

Napisałem, że najwięcej eff jest za zbijanie capa i capowanie, a nie że lepiej capować niż rozwalić wszystkich.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Skoro ma lepsze to jakims cudem musiał tego dokonać na pewno nikt mu tego nie dał.Jak się gra takie ma się statystyki.

Opublikowano

Skoro jesteś takim świętym graczem to czego nie masz wyższego effa od niego ??

Skoro on jest złym graczem to dlaczego średniego effa ??

Zacznij lepiej grać i tyle... <_<

x

Opublikowano

Według wzoru na wot-news.com zbijanie capa i capowanie jest najbardziej punktowane (niestety), sporo punktów jest też za podświetlanie przeciwników. Inne strony zajmujące się przeliczaniem statystyk na punkty biorą pod uwagę dmg/battle, frag/battle oraz procent przeżytych bitew. Ogólna i najbardziej sensowna rada - nie zginąć na początku bitwy. Wtedy masz szanse zadać więcej obrażeń oraz masz większy wpływ na los bitwy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Skoro jesteś takim świętym graczem to czego nie masz wyższego effa od niego ??

Skoro on jest złym graczem to dlaczego średniego effa ??

Zacznij lepiej grać i tyle... <_<

W przeciągu 4 miesięcy on doszedł do jednego 8 tieru a ja do :: jednego 9 i 8 + trzech 6

Opublikowano

W przeciągu 4 miesięcy on doszedł do jednego 8 tieru a ja do :: jednego 9 i 8 + trzech 6

Może dla tego, że jesteś nolife ?? A on normalnie dla rozgrywki gra ??

x

Opublikowano

UP ja w tydzień wbiłem AMX 50 100 i mam na to świadków ( mój były klan ). Co do podniesienia Eff to nie piszcie mu głupot, najwięcej liczy się zadawany DMG w bitwie to on podnosi tobie eff..

Opublikowano

UP ja w tydzień wbiłem AMX 50 100 i mam na to świadków ( mój były klan ). Co do podniesienia Eff to nie piszcie mu głupot, najwięcej liczy się zadawany DMG w bitwie to on podnosi tobie eff..

Nie, capowanie i zbijanie capa najbardziej podnosi eff

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Co chcesz mi przez to powiedzieć ?? -nie ogarniam.. -_-

x

Opublikowano

Może dla tego, że jesteś nolife ?? A on normalnie dla rozgrywki gra ??

Gram 3h dziennie , mam takie ograniczenie ze względu na nauke .

Jeśli 3 h to no-life to ja dziękuje za następny twój post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...