Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 4funMt2

brajanxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ten serv wgl dziala?

Pobralem go teraz i czekalem 4h (taki mam net) i odpalam go teraz i nie chce mi sie polaczyc...

Stronka tez nie dziala ;/

On czy off? ;(

Opublikowano

Myślę że on jest tylko czasowo off ponieważ dziś normalnie grałem i mnie wywaliło i na stronę też nie mogę wbić lecz nic nie zanosiło się na to żeby serw miał zostać wyłączony, serwer działał dobrze myślę że poprostu jakaś konserwacja czy coś takiego :P poczekajmy zobaczymy

Opublikowano

Az dziwne ze kierownik w ogole raczyl sie odezwac, nie dosc ze na serwerze sa lagi bez sposobu nie da sie grac masakra moglby chociaz dodac zeby zapisal sie lv mialo by to sens bo sura bm ninja i szaman heller nie maja szans rzadzi WP na bugu z rozdzka i mental ,denne jest to ze 90% postaci to Wp i Mental a inne postacie nie maja szans poprostu serwer zrobiony dla zarobku od niechcenia miejmy nadzieje ze po tej "przerwie technicznej" nie zaskoczy nas off serwera, lub zero zmian ;]

Moglbys zrobic forum i opinie ludzi co dodac co zmienic kto jest za forum dopisywac sie bo czat to mozna na interia lub onet.. -.-

Opublikowano

Bez sensu. Gracze chcieli pograc, a serwer off. Ciekawe jakie są powody .

Atak ddos, niezależny raczej od administratora, support umywa ręce a sprzętowego firewall'i niestety nie ma.

Przebicie się do serwera nie jest możliwe od około 16:00, trzeba uciekać od aktualnego dostawcy usług.

Jak wszystko pójdzie dobrze to serwer wstanie na nowej maszynie około godziny 15-16 26 Stycznia.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Ehh no trzeba czekać :(

Mam nadzieję, że admin się wyrobi do tej godziny którą wyżej podałem, są póki co dwie opcje:

Kimsufi - Francja

ŚDC - Polska

Do Francji, tym bardziej do kimsufi nikogo nie ciągnie, jeśli będę wiedział coś pewniejszego dam znać.

Pozdrawiam.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Noo tak, jak do reje wszystko jest ok i bez zadnych problemow, jak grac to juz nie ma w co... Po co ja ta kase dawalem jak i tak juz pewnie nie zagram... ;<

Opublikowano

No tak fajnie, tylko, ze teraz pisze mi, iz nie mam konta na tym bo nie ma go w bazie danych... Co to za serv wgl jest?! ;/

Opublikowano

brajanxDD mam to samo nie mam konta a robiłem 2 dni temu. Napisałem na email temu adminowi i jeżeli nie odda mi tego konta to wszędzie gdzie są ich prezki powpisuje że nie ogarniają, płaci się za reje a potem konta nie ma.

Opublikowano

Strona już działa od dłuższego czasu. Spróbujcie połączyć się z nią pod tym adresem:

http://91.205.75.103/~mtpl/4fun/index.php

(lekko laguje)

Opublikowano

A server juz dziala? Bo moze sprobuje sie jeszcze raz zareje :)

No i teraz w tym momencie sie zareje i pisze, ze reje udana. Ciekawe co bedzie ;d

Na servie pisze, ze bledne haslo lub login... Czemu tak jest? ;/

Opublikowano

Ponieważ oni zmienili ip serwera i zrobili cofkę do 20 stycznia a ci co konto mają założone później nie mają konta a admin wgl się tym nie interesuje jak widać.

Chyba wybrałem zły serwer :(

A to co założyłeś nowe konto to założyłeś konto na stare ip.

Opublikowano

Kurdeee... 6zl poszlo sie jebac... Fakt nie duzo kasy to jest ale kurde mam wydawac na jakis pojebany server? Sory za przeklenstwa ale wnerwilem sie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...