Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena MiniTage. cs1.6

WeQ123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich forumowiczów. Zakonczylem prace nad moim Minitage i proszę o opinie czy fajnie wyszlo i czy ogolnie sie podoba;)

Link:http://www.youtube.com/watch?v=EIEI16B9Jws

PS // Gdyby był to zły dział prosze o przeniesienie i przepraszam za pomyłke;)

Opublikowano

Brak soundów, za duża rozdzielczość, campathe z innego cs'a, fragi z ffa, słaba jakość, słabe fragi ;D Popracuj trochę. Zainstaluj hlae, zgrywaj akcje w minimum 90 fpsach, nagrywaj fragi z mixów/esl etc i będzie dobrze.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Soundy.. wiem ze nagrywalem bez dzwieku bo myslalem ze muzyka to podciagnie i nie bedzie potrzebne ale potem zmienilem zdanie i nie moglem znalesc demek z akcjami i zostało bez. rozdzielczosc za duza? robiłem nie na "kwadrat" lecz na prostokąt i ta była najlepsza z wyborem. campathe z innego cs'a? tak z sourca, ponieważ to nie jest fragmovie ze wszystko ma byc zwiazane z 1.6 tylko minitage, postanowiłem wybrac campathe z sourca gdyż lepiej to wyglada:). fragi z ffa? prawda wiekszosc fraow z ffa ale 3 akcje z mixów (HE, W gali, Obok piaskownicy), słaba jakość. hmm pewnie chodzi o tą akcje na pochylni ale to tylko 1 moim zdaniem:) słabe fragi? bo ich mało i nie bylos ie czym wykazać ale jak juz mowilem to Minitage a nie fragmovie;)

Costa, dzieki za opinie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...